dinsdag 16 maart 2021

Zonwerend glas prijs per m2

Update je huis met de nieuwste interieurtrends en nieuwe interieurdecoraties. Het beste uit de bioscoop als eerste thuis. Geen abonnement, betaal per film.


De eenheid is Watt per vierkante meter Kelvin. Zonwerend glas heeft dus een zeer goede isolerende werking. Dit komt door de metalen coating die warmte dus buiten, maar ook binnen houdt.

Als zonwerend glas niet de juiste keuze is voor jou, zijn er ook nog andere soorten glas waar je uit kan kiezen. Let op, de aangegeven kosten voor zonwerend glas is doorgaans altijd exclusief de plaatsing. We zetten de verschillende kosten van zonwerend glas even voor jou op een rijtje met onderstaande tabel. Dit glas isoleert goed vanwege de metaallaag aan de binnenkant en kost gemiddeld € 1per m, inclusief montage. Hoe hoger de U-waarde, hoe lager de isolatiewaarde van glas.


De U-waarde van bijvoorbeeld enkel glas ligt zo rond de 6. De sprong van naar is groot. U kunt zonwerend driedubbel isolatieglas bij ons direct online bestellen.

Daarnaast werkt het energie besparend en maakt het hebben van overige zonwering overbodig. Al ons glas wordt op maat gemaakt. De prijs van driedubbel glas voor leveren inclusief plaatsen kost zo’n 2euro per m² glasoppervlakte en dit is niet mals natuurlijk. Hoeveel kost zonwerend glas ? Het zal u dan ook niet verbazen dat de gemiddelde prijzen per categorie kunnen verschillen. Afhankelijk van het type dat uw voorkeur heeft, betaalt u voor zonwerend glas vanaf euro.


Bijvoorbeel dubbel glas (4-mm) betekend een ruit van mm dik en een ruit van mm, waarbij u in dit geval €2betaald per m2. Ideaal, zo weet u gelijk aan welke prijzen u moet denken voor de levering van uw dubbel glas. Zo heeft u gemiddeld binnen jaar dit prijsverschil al terugverdiend. Wat kost dubbel glas plaatsen?


De dubbel glas prijzen die hierboven zijn genoem zijn nog exclusief de plaatsingskosten. In de eerste plaats wordt de warmte namelijk tegengehouden. Tel hier de prijs van de gewenste beglazing op, en u weet de totale prijs. In totaal moet u dus rekening houden met prijzen rond de €13- per m2.


Brand-, zon- of inbraakwerend? Het is mogelijk om isolatieglas met een extra functie te bestellen. Zo is er bijvoorbeeld zonwerend.


Het gewone glas is de goedkoopste, met een prijs vanaf € per m².

Veiligheidsglas valt onder te verdelen in gelaagd en gehard glas. Gelaagd glas valt niet in stukken uiteen en gehard glas is niet scherp wanneer het breekt. Het nadeel van warmtewerend glas ten opzichte van standaard dubbel glas is dat de prijs per vierkante meter ( m) twee tot drie keer zoveel is. De prijzen voor dubbel glas verschillen per glaszetter. Offertes voor zonwerend glas.


Ook het uurtarief en plaatsingskosten kunnen per glaszetter flink uiteenlopen. De Online Glasgroothandel. Glas bestellen bij DubbelGLAS. Dit HR glas werkt ook warmtewerend.


Een goed alternatief voor duurder zonwerend glas. De prijs verschilt, afhankelijk van de hoeveelheid licht die geabsorbeerd en gereflecteerd wordt. Ga voor voordelig gelaagd glas naar de webshop en bestel eenvoudig glas.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts