woensdag 24 maart 2021

Zonnescreens voor buiten

Zonnescreens voor buiten

Bent u op zoek naar kwalitets zonwering, voor de laagste prijzen van Nederland en België? Zeer betaalbaar, overzichtelijk en snel aan huis geleverd door onze bezorgdienst. Doordat screens (ook wel bekend als sunscreens of zonnescreens ) de zon echt buiten houden weren ze veel meer warmte dan bijvoorbeeld raamdecoratie. Ook zorgen screens voor meer privacy doordat je van buiten niet naar binnen kan kijken terwijl het doorzicht van binnen naar buiten grotendeels behouden blijft.


De glasvezeldoeken voor screens zijn speciaal geweven voor verticale toepassing. Zo heeft u maximale zonwering, waarbij het zicht naar buiten optimaal is. Zonwering screens met een lange levensduur en voorzien van jaar garantie bestelt u snel en eenvoudig online bij een specialist in de buurt. Een zonnescreen is verticale zonwering, in de vorm van een doek, die vlak naast het raam uitrolt en daarbij de volledige afmeting van het raam inneemt.


Je kan het zowel aan de binnen- als buitenkant van het raam plaatsen, maar meestal kiest men voor zonnescreens buiten. Heb jij al een bepaald type screen op het oog? Volg de stappen op het online bestelformulier voor een screen op maat en laat hem zo snel mogelijk thuisbezorgen!


Wanneer je nog meer advies nodig hebt over de de screens voor zonwering of op zoek bent naar losse onderdelen, kom dan gerust langs bij één van onze bouwmarkten bij jou in de buurt. Wanneer je voor een half verduisterend screen kiest, blijf je toch nog een bepaalde lichtinval hebben waardoor de ruimte niet geheel donker wordt. Ook kan je het raam gewoon open laten staan en blijf je de geluiden van buiten horen waardoor je je minder snel opgesloten voelt. Kijk dan naar de mogelijkheden voor screens, ook wel bekend als zonnescreens.


Screens zorgen voor optimale zonwering, waardoor uw woning zelfs tijdens de warmste dagen van het jaar heerlijk koel blijft. Lees hier meer over de voordelen van zonnescreens en bekijk de gemiddelde prijzen. Zonnescreens voor buiten houden nieuwsgierige blikken tegen, dus je privacy is gegarandeerd. Dat maakt elektrische screens tot een populaire vorm van verticale zonwering voor vertrekken aan de straatkant en voor badkamers.


Zonnescreens voor buiten

Geniet van het licht én van de koelte. Elektrische screens dienen in de eerste plaats als zonwering. Kijk op onze RAL kleuren pagina voor een overzicht van alle RAL kleuren. Vul hieronder het gewenste RAL nummer in (alleen het nummer) en u krijgt de naam en een voorbeeld van de kleur te zien.


Let op: voor niet standaard RAL kleuren geldt een langere levertijd (circa werkdagen extra). Screens zijn een doeltreffende vorm van zonwering die warmte en licht tegen houden. Zoekt u een zonwering die naast bescherming tegen de zon ook privacy biedt, dan zijn screens een goede keuze voor u. Een fijne eigenschap van screens is namelijk dat er overdag niet naar binnen gekeken kan worden maar u het zicht naar buiten behoudt.


Wij verkopen online screens en daarom bieden wij u lage prijzen. Die behoren tot de beste in Nederland en België. Klik hier voor de prijslijst screens of klik hier voor online screens samenstellen.


U vindt alle screen prijzen op onze website. Op onze website treft u een zeer uitgebreid assortiment screenonderdelen. Doordat de afrolhoogte van een screen naar wens kan aangepast worden, zijn ze ook ideaal voor gebruik in het najaar en voorjaar wanneer de zon laag staat. Afhankelijk van het gekozen materiaal, weefpatroon en kleur van de doek blijft het zicht naar buiten goed behouden terwijl de inkijk naar binnen word beperkt.


Dan bent u bij JVS Zonwering aan het goede adres! Een screen is een trendy vorm van zonwering voor je ramen. Door het design ervan ziet er ook nog eens bijzonder mooi uit. Screens houden de warmte van de zon buiten , terwijl je toch de nodige doorkijk naar buiten behoudt. Ook 1 verduisterende screens zijn mogelijk.


Wanneer u vaak afwezig bent zijn screens voor u de ideale oplossing vanwege de grote windvastheid van deze zonwering. Eventueel zijn er ook zipscreens (ook wel ritsscreens genoemd), die zeer geschikt zijn voor toepassingen op grote hoogte, want het screendoek zit dan volledig opgesloten in de zijgeleiders. Koel deze plaats dan af met behulp van een zonwering. Winsol biedt verschillende oplossingen aan.


Zonnescreens voor buiten

Zo kan je kiezen om een terrasoverkapping te laten plaatsen. Als je liever geen steunpalen in jouw tuin hebt dan kan je misschien beter gaan voor knikarmschermen. Een knikarmscherm is discreet bevestigd aan de muur. Hierdoor kun je ook tijdens deze warme dagen lekker buiten in je tuin zitten zonder dat je direct in de felle zon zit. Karwei heeft een ruim assortiment zonweringen voor buiten.


Onze collectie bestaat uit knikarmschermen, rolluiken en screens.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts