donderdag 15 april 2021

Zonwerende folie karwei

Bespaar tot wel via kiesproduct. Wil je glasfolie of plakfolie kopen? Bekijk dan in de webshop onze volledige collectie en bestel direct jouw favoriet.


Of kom langs in een van de vele bouwmarkten bij jou in de buurt. Bij KARWEI vind je statische raamfolie, glasfolie, zelfklevende folie en plakfolie voor meubelen altijd voor een aantrekkelijke prijs. Deze statische zonwerende folie is een simpele en goedkope oplossing wanneer je last hebt van de zon die naar binnen schijnt.

De folie werkt zonwerend en vermindert hittestraling en verblinding door de zon. Doordat de folie statisch is, plakt hij aan je raam zonder lijm. Hierdoor kan hij eindeloos worden hergebruikt.


Een ruim assortiment Glasfolie en inspiratie vind je bij KARWEI. Check de voorraad van de bouwmarkt of bestel online! Je hebt namelijk geen lijm nodig bij het aanbrengen van dit product alleen het schutvel verwijderen en daardoor kan het product meerdere keren gebruikt worden.


Zonwerende folie zal niet werken. Zaken als luxeflex ed zijn dus geen zonwering maar lichtwering.

Zon zal namelijk gewoon door het glas komen alwaar het voor bijv luxaflex wordt opgenomen. Deze warmt op en zal middels straling de ruimte alsnog opwarmen. Kort gezegt binnen zonwering bestaat niet. Alle zonwerende raamfolies worden geleverd met een duidelijke installatie instructie.


Folies per vierkante meter worden ook geleverd met een overmaat van cm. U ontvangt bij uw bestelling een Gratis montage gereedschapsetje. Zo kunt u zonder zorgen de zonwerende folie zelf monteren. Glasfolie biedt een snelle en goedkope bescherming tegen inkijk bij de ramen en deuren van je woning. Bij KARWEI heb je de keus uit verschillende dessins statische glasfolie of zelfklevende glasfolie.


Meer privacy met raamfolie. Je vindt hier alle soorten plakfolie: statische raamfolie, zonwerende folie en decoratiefolie. Bestel direct online of bezoek één van.


Zoek je een matte raamfolie die het zonlicht filtert? Dan is een zonwerende raamfolie de juiste keuze voor jou. Glasfolie is voorzien van een kleeflaag en hecht door de folie op de ondergrond te plakken. De mooiste ontwerpen passend bij elk interieur!


Statische raamfolie van de hoogste kwaliteit.

Gemakkelijk aan te brengen en zonder bubbels. Kies jouw favoriete ontwerp. De warmte van het zonlicht blijft in de zomer dan bovendien vaak erg lang in de kamer hangen. Een oplossing voor dit probleem is het aanbrengen van zonwerende en warmtewerende folie op.


Praxis, Hornbach, Karwei ,. Inkijk beperken maar met behoud van het van buitenkomend daglicht. De verschillende type glasfolies hebben verschillende doelen, zo gaat zonwerend folie felle zonnestralen tegen, melkglas raamfolie gaat inkijk tegen en verduisterende raamfolie zorgt voor een donkere ruimte. Let voor aanschaf op de bevestiging. Zelfklevende folie bevat een kleef laagje, waardoor je het eenvoudig op de ruit plaatst. Op zoek naar zonwerende folie om warmte, hinderlijke schittering, uv-stralen of verkleuring van jouw woonaccessoires tegen te gaan?


Dan ben je hier zeker aan het juiste adres! Ga eenvoudig en voordelig zelf aan de slag met zonwerende folie. Dit warmtewerende raamfolie plak je zelf op je ramen.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts