vrijdag 16 april 2021

Zuignap met schroefdraad

Bespaar tot wel via kiesproduct. V-borden, rally bordjes, kenteken platen, panelen etc. Wordt geleverd met witte kunsttof schroefmoer M4. Deze zuignappen hebben een diameter van 37mm. Aan de voorzijde zit een schroefdraad van 10mm, met wit afdekdopje.


Zuignap met schroefdraad

Onze relaties gebruiken deze zuignap met name voor point of sales of raam presentatie. Zoek je een ander soort zuignap ? Kijk dan even onder het tabje Bekijk ook. De zuignap met kunststof haak is leverbaar in 37mm diameter. Administratiekosten van € voor bestellingen onder € 500.


Set zuignappen met Mschroefdraad (41mm, stuks). Transparante zuignappen met en zonder haak, draa clip of ring en glaszuignappen van goede kwaliteit. LET OP: Bij grotere aantallen worden deze zuignappen in bulk verpakking geleverd. Ideaal om uw nummerplaat te bevestigen aan een raam om uw parkeerplaats te markeren of voor in de vrachtwagencabine om een.


Zuignap met schroefdraad

Snelle levering Beste prijs! COOKIE_NOTE_CLOSE SPRINTIS. Lokale aanbiedingen - Ga ervoor! Je internetbrowser wordt niet (meer) ondersteund.


Ook kunt u kiezen uit roestvrij staal zuignap met schroefdraad. Marktplaats kan daardoor minder goed werken. En uit gevulde zuignap met schroefdraad. Er zijn 4zuignap met schroefdraad leveranciers, vooral gevestigd in East Asia.


Voor al uw zuignap , zuignapje , zuignapjes, zuignappen kunt u online terecht in onze webwinkel. Uw aankopen worden zo wel erg gemakkelijk gemaakt. Online zuignappen bestellen, online afrekenen en uw zuignappen worden op locatie aangeleverd door: Postnl of DHL.


Geschikt voor de taxibord Window. Kan worden gebruikt op elk glad oppervlak, zoals glas, metaal, kunststof. Eenvoudig te installeren en te verwijderen, zonder schade aan het oppervlak. Let op: Bij dit artikel worden geen moertjes geleverd. Zuignappen extra sterk met schroefdraad JavaScript lijkt te zijn uitgeschakeld in uw browser.


Voor de beste gebruikerservaring, zorg ervoor dat javascript ingeschakeld is voor uw browser. Mmet witte kunststofkartelmoer. Wij wensen u een hele fijne feestdagen toe.


Koop een aantal zuignappen met haakje en stop die in je toilettas. In de douche kun je er indien nodig snel een op de deur of wand plakken om je handdoek aan op te hangen. Zuignap 30mm met schroefdraad en witte kartelmoer.


Zuignap met schroefdraad

Wil je iets zwaarders ophangen, zoals een rugzakje, neem dan een zuignap met kantelmechanisme.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts