dinsdag 27 april 2021

Zonwering shop

Haal vandaag nog jouw zonwering in huis. Kies uit 7producten vanaf € 70. De zonwering die u bij ons bestelt is veel goedkoper omdat u uw zonwering zelf opmeet en monteert.


Wij leveren rechtstreeks vanaf fabriek. Zo kunnen wij uw zonwering goedkoper leveren!

Ook krijgt u bij ons standaard korting op alle Luxaflex producten! Met een sterke focus op eenvou klantgemak en snelle service zijn wij volledig gericht op ons groeiende aantal afnemers in Nederland. Vul de breedte en hoogte (incl. kast) maat in en bekijk de prijzen! Breedte (mm) Hoogte (mm) Bereken. Zelf samen te stellen met of zonder pees of met Tourniquets.


Ook rond de feestdagen doen wij er alles aan om uw bestelling op tijd te bezorgen. Zonwering achterzijruiten en achterruit, up!

Om er zeker van te zijn dat uw bestelling op tijd thuisbezorgd wordt raden wij aan. Voor ieder raam of voor iedere deur is een geschikte constructie te bedenken voor de zonwering. Gegarandeerd de laagste prijzen van Nederland!


In stap online te bestellen. Topkwaliteit met Somfy motoren. De efficiëntie van screens. Screens zijn het meest effectief. Ze houden het zonlicht tegen en de warmte buiten.


Binnen is het dus altijd aangenaam koel en schaduwrijk. Wij heten u van harte welkom in onze woonwinkel in Rijswijk. Hier vindt u een van de grootste zonwering en raambekleding afdelingen van Nederland met o. Luxaflex Inspiration Shop , de eerste Verosol studio van Europa en alle collecties van Multisol, Bece raambekleding, Riviera Maison, Wood en Washi, Copa Shutters, Somfy enz. Let op: Als u voor een bepaald artikel komt, adviseren wij vantevoren te bellen of deze aanwezig is. Het kan voorkomen dat een bepaald product (nog) niet in de showroom hangt.


Zon en Scherm biedt een complete collectie zonwering voor buiten.

Van automatische zonneschermen voor sfeer en schaduw op uw terras tot zonwerende rolluiken ter afsluiting van ramen en deuren. Uitsluitend topmerken voor de allerbeste prijs! Top merken, snelle levering en 4. Dit type rolgordijn heeft twee stoflagen die van elkaar kunnen bewegen. Vandaag nog zonwering advies van een specialist dmv het uploaden van een foto van de gevel van je woning.


In onze webshop maakt u eenvoudig een keuze uit diverse soorten zonwering. Limited edition Lagoon (Parasol) €. ZONWERING ONDERDELEN ONDERDELEN ONDERDELEN ONDERDELEN ONDERDELEN Alle onderdelen voor het repareren van al uw Zonneschermen. Rolluiken Markiezen vraag het gerust bij ons, want wij kunnen u waarschijnlijk helpen. Rolluiken vormen een excellente zon- en hittewering in de zomer en zorgen voor extra isolatie. Door het gebruik van rolluiken kunnen er een aanzienlijke energie besparing gecreëerd worden.


Dit geldt ook voor de zomer.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts