donderdag 6 augustus 2020

Wanddecoratie modern

Ontwerp uw huis met bijpassende wandbekleding. Ruim assortiment online bestellen! Onder wanddecoratie verstaan we alle decoratieve accessoires die worden bevestigd aan de muur.


Wanddecoratie voor 22u bestel morgen in huis. Het assortiment bestaat uit tal van verschillende categorieën.

Meest populair zijn toch wel de schilderijen, posters en muurstickers. Maar tegenwoordig ook heel hip zijn letterbakken, tekstborden en wandpanelen. Ook hier ziet U een wanddecoratie in moderne uitvoering. De kunstenaar s heel geduldig bezig geweest om alle metalen rondjes op het frame vast te lassen.


Let ook eens op de aparte kleuren. Een nieuw huis, net verhuisd of de woning helemaal opgeknapt, dan is het tijd voor een mooie maar ook in de eerste plaats passende wanddecoratie van metaal en hout. Bent u op zoek naar een landelijk ogende muurversiering of een moderne eigentijdse wanddecoratie dan bent u bij Idhuna Living aan het juiste adres.


Bij vtwonen by fonQ vind je voor elke woonstijl de mooiste wanddecoratie.

Ga voor bohemian, industriele, landelijke, modern klassieke, of retro wanddecoratie. Ook hebben we wanddecoratie in verschillende vormen, afmetingen, typen en kleuren. Persoonlijke wanddecoratie of muurdecoratie maken?


Vink aan welke woonstijl jij hebt en shoppen maar! One Tree Planted“ en dus draag je met jouw bestellingen altijd een steentje bij. De eerste jaren waren wij alleen gespecialiseerd in het produceren van foto op canvas. Dit was een groot succes en de teller staat inmiddels op méér dan 20.


Haal vandaag nog die design wanddecoratie in huis. Doe inspiratie op, vind geweldige producten, vergelijk prijzen en koop eenvoudig! Bij Cafedeco vind je alle ingrediënten om jouw huis tot een thuis te maken. Breng sfeer in je interieur met de leukste wanddecoraties van XOOON. De kleur is een combinatie van bruin, grijs en een vleugje goud.


Met dit moderne canvasdoek in de kleuren grijs, blauw, groen en petrol heb je echt een blikvanger aan de muur. Moderne wanddecoratie spiralen op canvas. Een memobord is ook een goed idee als je een decoratieve en tegelijkertijd functionele wanddecoratie zoekt.


Op je memobord kun je meteen je memo’s noteren, zoals “De melk is op. Hetzelfde kun je met een mooi schrijfbord of magneetbord doen.

Wij nodigen je uit om onze uitgebreide collectie wanddecoratie in onze winkels te bekijken. We hebben mooie wanddecoratie van bekende merken als Ferm Living, Hay, Petite Furniture en Menu. De Geometry poster, te bevestigen met de Wooden frame esdoorn large van Ferm Living past in elk intieur door het rustige ontwerp en de zachte kleuren.


Metalen wanddecoratie is misschien wel de populairste vorm van kunst op het moment. De aan elkaar gelaste onderdelen zijn vaak rondjes. Maar vaak ook een combinatie van sierlijke vormen. In elk geval altijd resulterend in een modern en eigenzinnig geheel. Bekijk ons assortiment design wanddecoraties.


Zo biedt onze selectie fotokunst voor iedere ruimte wel een passende oplossing, van circa een vierkante meter tot een volledig wandvullende foto. De beelden leveren we op luxe doek in een eenvoudig te bevestigen modern aluminium frame.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts