donderdag 27 augustus 2020

Wandtegels jaren 30

Mozaiek voor binnen en buiten. Ruime keuze uit Kleuren en Maten. Tegels voor binnen en buiten. De actuele levertijd is: tot werkdagen. Nikkel, Matnikkel, En Oud Messing.


Gratis Bezorgd En Tot Wel Staffelkorting!

Op deze foto zijn mosa zwarte tegels versneden voor de bovenrand. De mosa meet exact 1cm. Daarom hebben we ze hier laten verspringen t. Iedereen heeft er wel een gevoel bij.


Oude bekenden zoals de terrazzo vloeren die TEGELinfo levert in tegelvorm en de gele muurtegeltjes met afgeronde bovenkant zijn sprekende en bekende voorbeelden. De betegeling van dit toilet verkoop ik met kleine variaties, een zwarte tegel onderaan, of een holle plint, regelmatig. De zwarte wandtegel wordt op maat gesneden om op oog-spoelunithoogte uit te komen op een hele tegel.


De bovenrand is een tegel met afgeronde zijde in het zwart.

Ik lever diverse tegels en strips aan om een jaren toilet mee te maken. Op foto 1: vloertegels mat van mosa , vanaf cent per tegel leverbaar in diverse tinten. Ik heb een bedrijf opdracht gegeven een oude tegel uit de jaren te reproduceren met moderne technieken.


JAREN TEGELS, de utregse tegels, uteregs. Bruynzeel keuken van Piet Zwart of voor een origineel ogende tegellambrisering in het toilet en de vestibule. Het assortiment bestaat uit wandtegels van 12×12×7cm met bijpassende zwarte accent tegels. Sfeer van de jaren dertig. Classics Foxtrot bestaat uit wandtegels in de kleur ivoor met een minuscuul zwart stippeltje plus een contrasterende zwarte strip.


Door de kleurstelling wordt de sfeer van de jaren dertig opgeroepen. Heeft u interesse in onze Art deco folder klik dan hier voor de folder pagina op onze website. Wilt u de Art deco folder via de mail ontvangen neem dan contact met ons op via deze link. Doe inspiratie op, vind geweldige producten, vergelijk prijzen en koop eenvoudig! Bij Cafedeco vind je alle ingrediënten om jouw huis tot een thuis te maken.


Oog voor detail is een kenmerk dat regelmatig bij jaren tegels tot uiting komt in mooie kleurcombinaties, afwerklijsten en tussenranden. Wandtegels van alle merken op beslist. Hierbij heeft u ook de keuze in tegels die de jaren uitstralen in mooie diepe kleuren.


Voor de vloer kunt u ook kiezen voor verouderde tegels.

Ik verkoop in mijn bedrijf vaak tegels waarmee een jaren opstelling wordt gemaakt. NIEUWE jaren en jaren tegels met een authentieke uitstraling. Hier is een zeer lichtgrijze mosa wandtegel gebruikt met een midden grijs in het pegeltje. Klik voor het kleurenoverzicht van de jaren tegels naar de bladerbare online brochure, blz en verder. Wij hebben een ruime selectie wandtegels voor buiten waarmee je het paradijsje creëert die je voor ogen hebt voor je tuin.


Van zanderige steenkleuren tot aan mat zwart, bij KARWEI vind je jouw ideale wandtegel ontwerp. Speur door onze collectie om jouw nieuwe wandtegels uit te zoeken. Het bekroonde Mosa Design Team ontwikkelt bijzonder innovatieve en geavanceerde wandtegelseries, kleuren en systemen, mede dankzij Mosa’s flexibele, hypermoderne in-house productie- faciliteiten. Alle wandtegels van Mosa zijn twee maal gebakken of gebrand voor een hoogwaardige glazuurlaag met een glanzend of subtiel mat oppervlak.


Je kan ze leggen in je keuken, woonkamer of entree, wat een geweldige binnenkomer! Met mosa tegels kunnen ook mooie jaren of vloeren in oude sfeer gemaakt worden en betaalbaar voor ca euro. Wil je de wanden in jouw keuken of badkamer aanpakken? Denk dan aan het plaatsen van wandtegels.


HORNBACH heeft een ruim aanbod aan wandtegels in verschillende soorten en maten.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts