donderdag 12 maart 2020

Tuinbeeld teckel

Unieke tuinbeelden tegen een scherpe prijs. Ontdek ons aanbod en bestel online! Tuinbeelden van alle merken op beslist.


De teckel heeft opvallende afmetingen die hem een schattige uitstraling geven. Het formaat van dit mooie tuinbeeld liegt er dan ook niet odeze kortharige teckel is bijna twee keer zo breed als dat hij hoog is! Het beeld is centimeter hoog en maar liefst centimeter breed.

Decoratie dieren beeld ruwharige teckel hond donkerbruin cm. Dit dieren decoratie tuinbeeldje is geschikt voor binnen en buiten in de tuin. Teckel tuinbeeld van beton. Ruwharige teckel in geschilderd kunsthars - levensechte miniatuur. Levensechte miniatuurweergave van een bruine teckel in rechtopstaande houding.


Hij is alleen zo zwaar dat ik hem niet in een doos doe om te verzenden. Hij mag opgehaald worden in Doorn. De leverdatum is nog niet beken maar zodra hij weer in ons assortiment is sturen wij u direct.


Uw tuinbeeld koopt u online tegen een scherpe prijs bij Trendykunst!

De grootste collectie tuinbeelden hier! Dit metalen en houten tuinbeeld is een prachtig object voor in uw tuin. SpecificatiesMateriaalMetaal en hout. Koop en verkoop teckel eenvoudig op Marktplaats. Lokale aanbiedingen - Ga ervoor!


Daar zet je graag je glas of kopje op! Bovendien is dit ook een leuk kadootje voor iemand die helemaal idolaat is van dit ras. Alle tuinbeelden vind je op beslist. Deze trouwe bruine teckel zoekt een fijn plaatsje om te verblijven.


Bestel snel jouw tuindecoratie. Zeer zuinig in onderhoud want hij eet en drinkt niets. De viervoeter staat erg leuk in de tuin of lekker binnen. Door zijn bruine kleur kan het voorkomen dat de teckel in de herfst niet zichtbaar is onder een hoop bladeren.


Een tuinbeeld zorgt voor sfeer en geeft een persoonlijke touch aan je buitenruimte. Of je nu kiest voor een inspirerend Boeddhabeeld of voor een grappige tuinkabouter, met een tuinbeeld komt je tuin helemaal tot leven. Leuke teckel voor in de tuin. Wij gebruiken cookies om het winkelen bij frank.


Afmeting: 55x29cm Prachtige en niet van echt te onderscheiden teckel.

Dit decoratie beeld is vervaardigd van hoogwaardig kunststof polyester en is zowel voor binnen als buiten geschikt. Met oog voor detail afgewerkt en hand beschilderd. Een mooi object voor in huis, de tuin, als etalage opvullen of voor de kinderboerderij.


Ook voor retro en moderne brievenbussen in beton kunt u bij.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts