woensdag 4 maart 2020

Wekker met daglicht

Philips Somneo Wake-up Light helpt je in slaap te vallen en uitgerust wakker te worden. Ervaar de voordelen van gewekt worden door natuurlijk licht. Onze klantenservice helpt u graag. Bel, chat of mail met ons!


Wekkers van alle merken op beslist.

Bespaar tot wel via kiesproduct. Specialistisch advies nodig? Het is zeker geen wondermiddel, maar vooral in de herfst en winter - als het ’s ochtends vroeg nog donker is buiten - kan een lichtwekker helpen. Het licht uit de wekker is vaak niet veel meer dan 3lux: het is dan ook niet geschikt als daglichtlamp. Hoewel lampen een fijn hulpmiddel zijn, gaat er niets boven natuurlijk daglicht.


Met een lichtwekker begin je volledig uitgerust aan een nieuwe dag. Door de lichtintensiteit langzaam toe te laten nemen wordt je lichaam tijdens je slaap voorbereid op het wakker worden.

Op deze manier wordt een zonsopgang gesimuleerd en wordt je lichaam, klinisch bewezen, meer ontspannen wakker. Met dit wake-up light wordt u op een natuurlijk manier wakker. Deze wekker met daglicht is eenvoudig te bedienen. Tevens kan er gekozen worden voor het wakker worden met de radio of met een tal verschillende soorten.


Seizoensgebonden klachten kan men doorgaans effectief bestrijden met lichttherapie. Om te weten of uw telefoon QI geschikt is, kunt u op deze link klikken. De kuur duurt doorgaans dagen. Geen gedoe meer met kabels en met stekkers die het na verloop van.


Voor iedereen een voordeel. Vind daglicht wekker op Marktplaats. Je internetbrowser wordt niet (meer) ondersteund. Kies uit 1producten vanaf € 100.


Word voortaan heerlijk uitgerust wakker met deze LED daglicht wekker. Hiermee word je nooit meer gewekt door het vreselijke geluid van een irritante wekker. Dat klinkt toch geweldig of niet dan?


Deze moderne wekker heeft niet alleen mooie strakke uitstraling maar wekt je met daglicht.

Een daglicht wekker met heel veel handige snufjes en mogelijkheden. Geen schreeuwende wekker meer naast je be niet qua geluid en niet qua kleur of design. De wekker is uitgerust met een batterijfunctie die dient als back-up indien de stroom uitvalt. Iedere dag een uurtje met haar naar buiten gaan. Zelfs als het een bewolkte dag is, krijgt ze toch voldoende daglicht.


Kijk in huis waar het meeste daglicht binnenkomt en maak daar haar favoriete plek. Zoek op bijvoorbeeld lichttherapie. Haal met de daglichtlamp de zon in huis! In de herfst en winter, wanneer de dagen kort zijn en het buiten niet licht is, komt het bij sommige mensen voor dat ze een tekort aan daglicht hebben.


De snooze-interval is meestal minuten, maar bij sommige wekkers kun je deze tijd handmatig aanpassen. Vrijwel alle wekkers zijn voorzien van een sluimerfunctie. Sleeptimer Als je rustig in slaap wilt vallen met muziek of dimmend licht, kies dan voor een wekker met sleeptimer.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts