woensdag 25 maart 2020

Vlinder in glas

Shop onze badkamerartikelen! Maak een ruimte voor ontspanning. Vind iets voor alle stijlen! Keuken interieur accessoires. Vandaag bestel morgen in huis.

Ruime collectie stalen en zilveren sieraden voor het hele gezin. Ben je helemaal hierheen gescrolld om over vlinder in glas te lezen? Dan heb je geluk, want hier zijn ze. Het meest algemene vlinder in glas materiaal is glas. In uur maak je eenvoudig zelf zo’n kleurige vlinder van cm.


Je krijgt vlak glas in de vorm van de vlinder. Dit glas beschilder je met gekleurd glaspoeder dat vermengd is met een vloeistof. Deze ‘verf’ breng je rechtstreeks vanuit het flesje aan op het glas.

Penseel of kwast heb je niet nodig. In goede staat, met onderin heel kleine scheurtjes. Mooie gekleurde vlinders van glas. Leuk om uit te delen of als decoratie.


Bestel deze vlinders in onze online cadeauwinkel. Op de vlinderfarms doorlopen de vlinders hun natuurlijke levenscyclus zonder aanwezigheid van natuurlijke vijanden. Ze zijn gekweekt volgens de richtlijnen van het UICN, in hun natuurlijke omgeving met respect voor natuur, lokale bevolking en ecosysteem. Alle vlinders worden standaard geleverd in een houten lijst tussen dubbel glas.


De vlinder is verlijmd op een glazen steen. Deze glas steen is met zorg bij de vlinder uitgezocht. Ook de positie van de vlinder op de glas steen is met aandacht gepaald. Wat je ook wilt koesteren of gedenken, er is een glazen vlinder met een uitstraling die daarbij past! Wij hebben méér dan 3soorten opgezette vlinders op voorraad.


Onze lijsten worden speciaal voor ons gemaakt van hoge kwaliteit hout. Glas hanger vlinder Glas hanger vlinder in metaal, mooie hanger gemaakt van gekleurd en, gedecoreerd glas dat is ingelijst in metaal. Bekijk wat de beste glazen zijn voor in de keuken.


Zet dit item op een bijzettafeltje of in een kast, en je geeft meteen een unieke en kleurrijke touch aan je interieur.

Het glas is stevig en doordat de vlinder handgeblazen is, is deze niet van echt te onderscheiden. Dit is glas waar niet doorheen gekeken kan worden. Deze vlinder in glas is een toffe, trendy eyecather van het merk Kolony.


De kleuren lijken zich met elkaar te vermengen. Het is alsof de “schilderskwast” over het glas heeft geverfd. Exclusief glasobject mini Urn Vlinder.


In de druppel kan as of een haarlokje worden verwerkt. Ipv Vlinder kan ook een hartje, bloemetje of vogeltje. Glasobject vlinder klein Deze prachtige vlinder van glas heeft mooie sierlijke vormen.


De as wordt zichtbaar op het lijfje verwerkt. In combinatie met de kleurschakering krijgt het glasobject een extra dimensie en prachtige uitstraling. Dit kleine glasobjectje is verkrijgbaar in diverse kleuren. Ieder glasobject is uniek.


Hier vindt u de leukste, handgemaakte geschenken van glas. De grootste keuze in Galileo thermometers, glasbloemen, glasbonbons, presse papiers, glassculpturen en meer.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts