donderdag 19 maart 2020

Vaas house doctor

Kies uit producten vanaf € 195. Meer geluksmomentjes thuis. Maak van jouw huis jouw thuis. Ontdek ons unieke woonassortiment online! Persoonlijke klantenservice. Fantastische aanbiedingen.

De mooie, aparte vormgeving van de Shaped laat elke bos bloemen nog meer stralen. Maar ook zonder iets erin is deze vaas al een toevoeging voor elke huiskamer! Leuk om te combineren met de andere formaten! Nieuw vaasje van house doctor , komt uit de overgebleven voorraad na het opheffen van mijn webwinkel. Elk meubelstuk heeft een eigen persoonlijkheid door de perfecte combinatie van een neutraal design met een sfeervolle uitstraling.


Gratis bezorging vanaf 20. Laat je inspireren door het aanbod. House Doctor vazen bij Deens.

Shop jouw artikelen bij Wehkamp. Vind items binnen jouw budget. Van Beginner tot de Serieuze Visser. En zijn je bloemen uitgebloeid? De subtiele lijnen van de vaas gaan mooi samen met een kleurrijk boeket of natuurlijke takken.


Daarmee is deze vaas geschikt voor een leuke tak of lange bloem, waarmee je een rustige natuurlijke sfeer in huis creëert. De vaas heeft een smalle hals en een ronde onderkant. Door het ruime assortiment creëert u een gezellige sfeer in het interieur. Combineer diverse vazen voor een uniek en stijlvol resultaat.


Laat u online inspireren of bezoek onze winkels in Zutphen of Veenendaal. Wij geven je een kleine indruk van ons complete assortiment. Hun woonaccessoires, sierkussens, meubelen en kerstdecoratie zijn lekker persoonlijk en informeel. De laatste trends op het gebied van verlichting zijn lichtsnoeren. Door zijn ronde en organische vormen is deze vaas een mooi alternatief voor de meer traditionele glazen vazen.


De bloemen komen volledig goed tot hun recht in deze bijzondere bloemenvaas. Deze glazen vaas past overal en in elk interieur. Het speelse item is hierdoor uniek in ieder detail.

Dot is gevaardigd uit wit aardewerk en. Deze vaas is van keramiek en op een speciale manier geglacuurd. De vazen worden met de hand gemaakt waardoor geen item precies hetzelfde is. Deze kleur groen is het helemaal deze winter. Grootste keus uit meubels, woonaccessoires en deko uit meer als honderd shops!


Decoreer de vaas met jouw favoriete bloemen of decoratietakken om het plaatje compleet te maken. Dit zijn de grotere maten zodat je er echt een mooie bos bloemen of trendy takken in kan zetten. Als je de vaas ook daadwerkelijk voor bloemen gebruikt zet deze dan na gebruik niet in de vaatwasser of in een sopje. Vul hem met een mooie bos bloemen of laat uw creativiteit de vrije loop om uw kamer op te fleuren!


Zelfs zonder bloemen is deze vaas een kunstwerk om naar te kijken.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts