dinsdag 24 maart 2020

Windlicht metaal

Voor architecten, over de hele werel die hoge kwaliteit willen combineren met design. Bekend om zijn flexibiliteit, uitzonderlijke weerstand en installatiegemak. Voor 23:Uur Besteld = Morgen Thuis! Meer tijd voor elkaar en in huis. Maak van jouw huis jouw thuis.


Ontdek ons unieke woonassortiment online.

Gratis retourneren dagen bedenktijd Snel in huis. Ga naar zoeken Ga naar hoofdinhoud. Er is een grote keuze aan moderne, stoere, romantische en landelijke kandelaars en windlichten. Ook zijn ze in verschillende materialen te verkrijgen, zoals glas, hout en metaal. Zo kun je voor iedere interieurstijl passende sfeermakers vinden.


Aluminium windlichten Deze windlichten zijn gemaakt van mat, stoer aluminium. Het kaarslicht blijft beschermd dankzij elegant glas. De kleur is grijs met lichtblauw.

Binnenin zit een glazen stolp waar je een kaars in kan doen. Dit metalen windlicht Thom van Sweet Living heeft een grijze kleur. Het windlicht is gemaakt van metaal en beschikt over een grijzige kleur. In het windlicht zit glas waar een kaars in kan staan te branden.


Dit sfeervolle orientaals ogende metalen windlicht is een ware eyecatcher in uw interieur. Een lantaarn of windlicht is oorspronkelijk ontworpen voor het gebruik buiten. De vlam van de kaars moest beschermd worden tegen weer en wind en daarom staat de kaars vaak achter glas. Windlicht metaal en glas oriental Kleur antiek roest-grijs.


Hierdoor zie je lantaarns nog steeds veel buiten, maar binnen zijn ze een stijlelement geworden. Grote houten lantaarns brengen een statement in huis. En dat is dan ook nog gelukt op zo’n geweldige manier dat we windlichten inmiddels vooral zien als woonaccessoire. Het is jammer dat we niet meer weten wie de uitvinder was, anders hadden we een standbeeld kunnen maken voor die persoon! Bespaar tot wel via kiesproduct.


Luiertaarten, speenkoorden met en zonder naam, ptmd riverdale, countryfield. Super stijlvolle windlichten , gemaakt van metaal. Ze zijn verkrijgbaar in twee afmetingen.


Lantaarns zijn iets groter dan windlichten en hebben vaak een metalen frame in combinatie met glazen ramen. Waar windlichten vaak maar hele smalle openingen hebben, heeft een lantaarn meestal aan alle kanten grote openingen of glas zitten.

Bekijk alles met windlicht metaal ! Nieuwe en tweedehands Tuin en Terras artikelen kopen en verkopen doe je via Marktplaats. Tuinmeubelen, grasmaaiers, haardhout, gereedschap en meer aangeboden en gezocht. De lantaarn oogt, door de messing finish, een tikkeltje chique en geeft met het aansteken van de kaars veel warmte en gezelligheid af. De lichtstralen komen prachtig tot hun recht door het metalen frame van het windlicht.


Ga je voor urban, romantisch of modern? Hout, metaal of glas geven stuk voor stuk een andere uitstraling en gevoel. Er zijn windlichtjes met meerdere kaarsjes op een rij, in een simpele glazen doos of kunstig opengewerkte metalen windlichten die perfect bij een romantische zomeravond passen. Waxinelichthouders zijn kleine bakjes speciaal geschikt voor waxinelichtjes.


Kom tot rust terwijl de zon ondergaat en geniet in het schemer van jouw decoratieve buitenkaars, tuinfakkel, of olielamp! Bij HORNBACH vind je een ruim aanbod aan windlichten en lantaarns in allerlei verschillende soorten en afmetingen. Met lantaarns kan je je huis van binnen en van buiten verlichten.


We hebben lantaarns voor kaarsen en theelichten in allerlei kleuren en uitvoeringen.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts