dinsdag 10 maart 2020

Woonkamer muurdecoratie

Hollandse Hoogte en Teylers Museum! Luiertaarten, speenkoorden met en zonder naam, ptmd riverdale, countryfield. Bekijk ons unieke assortiment wanddecoraties.


Meer geluksmomentjes in een gezellig huis! Maak van jouw huis jouw thuis. Ontdek ons unieke woonassortiment online.

Kleed je woonkamer gezellig aan en creëer de sfeer die je zoekt. Ons aanbod wanddecoratie is erg ruim dus er is van alles mogelijk. Van schilderijen, metalen wanddecoraties, klokken en spiegels tot wandhangers en tekstborden die je woonkamer gezellig aankleden. Wanddecoratie ideeën voor woonkamer muurdecoratie en meer. De muren van een woonruimte zijn een bepalende factor voor de uitstraling van de ruimte en het gevoel dat deze geeft.


Witte muren zorgen voor een ruimtelijk effect, terwijl een kleur juist sfeer geeft. Voor de woonkamer zijn de keuzes op dit gebied het meest belangrijk. Leuke muurdecoraties en muurstickers voor de woonkamer bestel je online bij wall-art.

Kleurrijk behang van mooie illustraties of fotobehang van dieren of een ander thema. Prachtige olifanten of paardeboemen, natuur, bomen, muurteksten en schilderijen op canvas of glas. Kies voor hedendaagse kunst of klassieke meesterwerken. Muurdecoratie op maat voor je woonkamer.


Onze muurdecoratie voor je woonkamer wordt allemaal op maat geprint en geproduceerd. Dat betekent dat we niet in uur leveren, maar ieder product met de grootste zorg voor je maken. Dit zorgt voor het mooiste resultaat. Want geen woonkamer is toch hetzelfde?


Originele muurdecoratie voor elk interieur. De woonkamer , slaapkamer, kinderkamer, keuken in een mum van tijd omtoveren, gaat het best aan de hand van muurdecoratie. De ruimte krijgt in hoge snelheid een totaal andere uitstraling. Met muurdecoratie maak je je huis af tot in details en speel je met grote en kleine elementen voor een unieke uitstraling. Oriënteer je door de vele muurdecoratie ideeën, zoals de artikelen over behang.


De muur van je woonkamer is iets wat meteen opvalt in je interieur. Je zit er niet alleen zelf heel de dag tegen aan te kijken, maar ook de visite zal het meteen opvallen. In dit artikel geven we inspiratie voor de muur van je woonkamer.


Wat kun je allemaal doen qua kleuren, qua decoratie en meubels.

Hang bijvoorbeeld als je van een landelijke sfeer houdt een leuke dierenkop aan de muur van de woonkamer en laat je visite geloven dat dit een jachttrofee is. Onze handige wandrekken kun je gebruiken in zowel de slaap- als badkamer om je spullen geordend op kwijt te kunnen en ruimte te besparen. Je woonkamer is een belangrijke plek in je huis. Een plek waar je lief en leed deelt met je partner, vrienden en familie.


Daarom wil je deze ruimte ook op een gezellige manier indelen. Echter is het voor veel mensen lastig om de woonkamer leuk in te richten. Daarom geven wij een aantal leuke woonkamer decoratie suggesties.


Duurzame stickers voor op de muur? Woonkamers online bestellen. Gunstig geprijsd en gratis geleverd! Geef je interieur een persoonlijke toets. Bij ons is voor elke stijl en budget wat wils.


Trendy ideeën voor je woonkamer. Hier vind je wat jij zoekt! Alle losse kaartjes vormen samen een groot wandobject. Ook zien we geregeld posters van katoen opduiken. Botanische prints, exotische dieren en landschappen of nostalgische schilderingen in een nieuw jasje doen het altijd goed!


Fleur je woonkamer op met de mooiste muurdecoratie. Binnen deze muurdecoratie woonkamer schilderijen kunststroming zijn veel bijzondere kunstwerken te vinden. Vaak hebben de werken veel felle kleuren en zijn ze zeer levendig of zeer rustig in stijl.


Een kale muur in je woonkamer is als een leeg schildersdoek. Er zijn diverse teksten verkrijgbaar zoals In dit huis, Regels bij opa en oma, life is short etc. De muurteksten zijn verkrijgbaar op canvas en hout. In onze webshop kun je voor elke kamer in huis zoals de woonkamer of babykamer geschikte wanddecoratie bestellen. Daarnaast vind je wanddecoraties van populaire interieurmerken.


Naast de bekende muurdecoratie zoals wandklokken en wandpanelen zijn er ook nog veel andere manieren op je muur de juiste look te geven. De decoraties worden daarna ook met de hand beschilderd in mooie toepasselijke kleuren zodat ze goed aansluiten bij het interieur van de woonkamer. Er zijn ook steeds meer grote woningen met uiteraard grote woonkamers. Dan kan je kiezen voor een groot aantal kleine muurdecoraties of voor één hele grote wanddecoratie metaal.


Bij Kwantum slaag je altijd voor je muurdecoratie , zoals wandborden, canvas schilderijen en wandhangers. Zo is er altijd wel iets wat bij je smaak past. Je eigen wanddecoratie samenstellen?


Als je op zoek bent naar een geheel nieuwe stijl voor je woonkamer , slaapkamer of kinderkamer, kies dan uit ons grote assortiment behang en fotobehang.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts