vrijdag 13 november 2020

Wekker met radio

Kom tot rust met een natuurlijk zonsondergang en wordt uitgerust wakker door de zonsopgang. Inloggen in je Philips-account? Bestelstatus, retourneren en meer. Op zoek naar Philips acties? Bekijk alle lopende promoties.


Wekkers van alle merken op beslist.

Specialistisch advies nodig? Met zo’n wekkerradio ontvang je meer radiostations dan met FM en heb je minder last van ruis. Naast de standaard wekkerradio’s bestaan er ook wake-up lights die je op een natuurlijke manier wekken doordat ze de zonsopgang nabootsen. Daarnaast is een wekker in verschillende vormen verkrijgbaar. Van trendy kubusvormige alarmklok tot een kinderwekker met vrolijke kleuren en printen: voor jong en oud is er genoeg keuze.


Kijk voor jouw favoriete, digitale wekker bij merken als Philips, Sony, JBL, Nikkei en Imperial. Op deze pagina vind je alle wekkers met een radio -alarm. Zie hier een paar filmpjes met duidelijke uitleg over DAB digitale radio.

Elke ochtend wakker worden met jouw favoriete muziek? Hierdoor vindt u in ons assortiment niet alleen wekkers die altijd al populair zijn geweest, maar ook wekkers die net dat beetje anders zijn. Wij verkopen als officieel dealer van al onze merken alleen uit eigen voorraa waardoor uw wekker met volledige garantie binnen uur bij u in huis kan zijn.


Het geluid van een wekker of wekkerradio betekent voor velen de start van een nieuwe dag. Daarom is het hebben van een wekker die volledig past bij jouw wensen van groot belang. Met de Wake-up Light wekker wordt de opkomst van daglicht nagebootst die dit voor jou in je donkere kamer doet!


Met de daglichtlamp wordt je vele malen lekkerder wakker. Ontspannen wakker worden met het geluid van de radio of een zoemer, dat kan met deze witte wekkerradio. Geeft ook de datum aan en de vele functies zijn makkelijk te gebruiken. De wekkerradio werkt zowel op 3x AAA (LR3) batterijen als met de voedingsadapter.


De batterijen zijn niet inbegrepen, wel een uitgebreide gebruiksaanwijzing. Ruim assortiment online bestellen! Laat je inspireren door ons grote aanbod Metz. Jij bepaalt hoe je betaalt!


Vandaag bestel morgen in huis. Een speurtocht door ons assortiment levert al snel mooie exemplaren op die je vast wel aanspreken. Ervaar het gemak van Wehkamp.

Een elegant, spiegelend scherm en doordacht dimlicht: dit apparaat heeft het allemaal. Met zoveel mogelijkheden kun je de WLeigenlijk geen wekkerradio noemen. Dit model van Beurer zorgt ervoor dat je op een rustige en natuurlijke manier wakker wordt. Het ‘zonlicht’ en de natuurlijke geluiden laten je niet wakker schrikken.


Maar die geluiden zitten er wel op dus dit is een wekker voor ieder wat wils. Digitale wekkers ( wekkers die de tijd aangeven met cijfers) zijn verkrijgbaar in vele uitvoeringen, van kleine opklapbare reiswekker, tot grote wekkers met radio die de tijd op de muur kunnen projecteren. Hier vindt u ons steeds groeiende aanbod digitale wekkers. Bent u echter op zoek naar een wekker waarmee u een mooi geluid de ruimte in stuurt, dan is het zaak om daar bij uw keuze bij stil te staan.


Bij sommige vindt u uw favoriete zender met behulp van de frequentieban waarbij u handmatig langs de zenders gaat, op zoek naar het beste bereik. De wandklok wordt al jaren meer gezien als wanddecoratie dan als puur functioneel product, in de slaapkamer is het met de wekker precies hetzelfde: de wekker moet immers wel in de stijl van de slaapkamer passen! Het bekende klokkenmerk Karlsson heeft daarom wekkers in verschillende kleuren en dessins: voor ieder wat wils! De alarmklokken hebben ieder een uniek design waardoor jouw slaapkamer met elke afzonderlijke wekker een compleet unieke sfeer krijgt. De wekkers die wij aanbieden zijn wereldwijd gewaardeerd vanwege het verfrissende en ludieke design.


Voor iedere slaapkamer en voor iedere persoonlijke smaak heeft klokken-expert een alarmklok in de aanbieding. Momenteel zijn er drie opties beschikbaar als geluid die klinken als standaard melodieën zoals een alarmklok, buzzer en een kraaiende haan. Zoek een wekker , klokradio of wake-up light via de filters in de linkerkolom. Wil je wekkers en ontwaaklampen vergelijken?


Een goede wekker is voor veel mensen onmisbaar. Is je wekker kapot of om een andere reden aan vervanging toe, dan kun je op deze pagina eenvoudig veel soorten wekkers vergelijken. Filter bijvoorbeeld op goedkope wekkers met een analoge of digitale tuner, wel of geen snooze-functie of dubbele wektijd en bekijk het aanbod per merk.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts