woensdag 25 november 2020

Woonboulevard ekkersrijt

Onze adviseurs vertellen je graag over de nieuwste trends en geven gratis advies. Bezoek de showroom van Zitmaxx. Keuze uit meer dan 9Hoekbanken. Kom langs en ervaar het gemak van alles onder één dak.


Zoek naar meubelzaken eindhoven op de nieuwe KensaQ.

Grootste assortiment ekkersrijt meubels. Het grootste woonplein van het Zuiden. Meubelplein Ekkersrijt is dagen per week geopend en gelegen op de grootste woonboulevard van het Zuiden pal naast de A50.


Met meer dan 5plaatsen is er altijd plaats op het gratis parkeerdek. Hier vind je dé meubelzaken, interieur- en woonwinkels van Eindhoven. Op deze pagina zie je een overzicht van winkels in woonboulevard Ekkersrijt te Son en Breugel.


Als je op zoek bent naar koopzondagen van winkelcentrum Ekkersrijt , selecteer dan het koopzondag tabblad.

Selecteer één van de winkels voor meer informatie over openingstijden, koopzondagen en koopavonden. Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd. Woonexpress Son behoort met ruim drieduizend moppervlak tot een van de grootste woonwinkels van woonboulevard Ekkersrijt. Met een uitgebreid assortiment aan meubels en woonaccessoires slaag je ongetwijfeld bij Woonexpress. Nederlands grootste warenhuis biedt volop keuze.


Bij Trendhopper vind je al jaren de nieuwste woontrends voordat je ze ergens anders tegenkomt. Daarbij hebben ze natuurlijk alles in huis om jouw wensen meteen om te zetten in trendy woonplezier. Inspiratie, innovatietrends: meubels, accessoires, kinderkamers, verlichting, design. Shop alles voor jouw huis. We zijn goed bereikbaar én je parkeert gratis voor de deur.


Dagelijks zijn er nu bij de woonboulevard achter de schermen ruim 1mensen aan het werk om jouw droominterieur werkelijkheid te maken. Het familiebedrijf stelt jou als klant centraal, zodat je graag nog eens terugkomt in Poortvliet. X²O, dat is de badkamerspecialist op maat van uw budget én van uw smaak. Doe badkamerinspiratie op in onze X²O showrooms of neem een kijkje op onze website.


Overigens is onze benedenverdieping voor mindervaliden toegankelijk, maar de bovenste verdieping helaas niet.

Wanneer u met de auto komt, dan kunt u gratis voor onze woonwinkel parkeren. U kunt Rofra Home aan de woonboulevard in Eindhoven zeven dagen per week bezoeken. Leen Bakker is in Son en Breugel gevestigd aan de Ekkersrijt. Eén van onze woonexperts vertelt je wat de mogelijkheden zijn voor het inrichten van jouw woonkamer met de woonprogramma’s van de woonboulevard.


Het creëren van een complete woonkamer. De Bommel Meubelen Ekkersrijt. Bekijk ook de koopavond en koopzondag blokken voor aanvullende informatie. Een woonboulevard is een soort winkelcentrum waarbij de gevestigde winkels zich voornamelijk richten op het verkopen van allerlei producten voor jouw woning of tuin.


Bij Woonwinkels Uden ben je niet alleen aan het juiste adres voor mooie en voordelige woonproducten. Een bezoek aan de Udense woonboulevard is ook een leuk dagje uit. Lekker woonshoppen met het gezin of een vriend of vriendin.


Woonboulevards zijn over het algemeen goed bereikbaar en hebben ruime openingstijden. Ontdek ons breed aanbod aan wooninrichting, meubels, keukens en badkamers.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts