maandag 2 november 2020

Zonnedoek ophangen

Zonnedoek ophangen

Mooie producten met aantrekkelijke prijzen en gratis verzending! Vergelijk voor de laagste prijs. Foto: zonnedoek gemonteerd tussen palen, speels ophangen kan, wees creatief ! Op een paal meerdere ogen aanbrengen kan een goede oplossing zijn voor laagstaande zon! Met precies deze vraag houdt zich zeker een aantal personen bezig na de aankoop van een zonnezeil. Instructievideo voor het ophangen van een schaduwdoek of zonnezeil.


Zonnedoek ophangen

Soms is een beetje schaduw ook fijn. Daarvoor monteert u eenvoudig een schaduwdoek boven uw terras of gras. In deze Doe Het Zelf video leggen we uit hoe u zelf een zonnedoek kan ophangen.


Overweeg zeker het verstelbare rails systeem op minimaal paal te monteren (meestal zuidkant van uw tuin). Een schaduwdoek ophangen is eenvoudig en gemakkelijk zelf te doen. Lees de onderstaande instructies goed door en bekijk de speciaal gemaakte montage instructie film van Nesling. Het schaduwdoek moet al schuin worden opgehangen , zodat het water eraf kan lopen, maar als het te slap hangt, dan zal zich alsnog water op het doek verzamelen.


Water is zwaar en kan dus de constructie naar beneden trekken. Door het secure ophangen , haal je het doek niet elke keer weg. Je laat het gedurende de zomer hangen en haalt het daarna weg.


Hoe je schaduwdoek monteren ontdek je in deze video. Zonnedoek ophangen in de tuin is een eitje na het zien van dit Doe het zelf filmpje. Als je de locatie bepaalt hebt en de bevestigingspunten hebt opgehangen dan is het tijd om het doek zelf te spannen. Kies uit driehoek of vierkant formaten doek.


Zonnedoek ophangen

Het is slim om dit al even uit te proberen voordat je de bevestigingspunten definitief ophangt. Je weet dan zeker dat het schaduwdoek goed hangt. Waterdicht zonnedoek kiezen of niet?


Een waterdicht zonnedoek klinkt leuk. Maar even opgelet, dit vergt een sterke constructie met minimaal graden afschot. Immers het water moet er wel aflopen om een enorm gewicht aan water te voorkomen.


Zonnedoek ophangen

Kortom, een gewoon driehoek of vierkant schaduwdoek is zo gek nog niet. Alles voor het ophangen en bevestigen van de schaduwdoeken, vind je ook bij HORNBACH. Waar je het schaduwdoek ook op wilt hangen, zorg dat je de juiste maat en het materiaal hebt.


In een handomdraai bij u geleverd. Snel en betrouwbaar - Gratis verzending! Ophangen onder spanning Span het schaduwdoek goed strak, zodat de wind er weinig vat op heeft.


Indien nodig, kan je het doek later na spannen. De vouwen, die door de verpakking in het doek zijn gekomen, gaan er na een aantal weken vanzelf uit. Houdt het doek op spanning! Bij de serre zit een zonnedoek dat ik voor het eerst wilde gaan ophangen sinds wij hier wonen. Ik heb echter geen idee hoe dit zou moeten werken en denk ook dat ik iets mis van stokken o. Doek heeft Open lussen en er hangen ook 2x haken in de serre.


Tevens hebben wij een prachtige schaduwdoek paal waarmee u een schaduwdoek in stijl kunt ophangen. De Nesling paal voor schaduwdoek biedt super gebruikerscomfort. De paal is namelijk voorzien van een verstelbaar oog en eenvoudig omhoog of juist omlaag te schuiven waardoor uw schaduwdoek onder een andere hoek komt te hangen. Deze zonnedoeken filteren de UV-straling en bieden schaduw op elke plek die je maar kan wensen. Check de voorraad en bestel online!


Schaduwdoeken vind je bij KARWEI.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts