maandag 9 november 2020

Welke kleur past bij rood interieur

Kom in contact voor Gratis Interieuradvies! Coolblue: Alles voor een glimlach. Specialistisch advies nodig? Find minimalist home goods, interior design, accessories and curated gifts. Altijd al een eigen Van Gogh, Kandinsky of Rembrandt gewild?


Rood staat vaak voor opwinding en seks.

Cosmeticabedrijven zijn continu bezig met het ontwikkelde van de meest verleidelijke kleur rood. Maar rood wordt vaak ook in verband gebracht met macht, vuur en bloed. Rood is een actieve kleur die past bij mensen die van uitdaging en avontuur houden. Past het of past het niet? Kleurenpsychologie: welke sfeer creëer je?


Het heeft echter wel te maken met de betekenis en vooral de sfeer die uitgaat van een kleur. Neem nu bijvoorbeeld rood. De kleuren die tegenover elkaar liggen op de kleurencirkel zijn complementaire kleuren.

Door gebruik te maken van deze contrasterende kleurencombinaties worden beide kleuren door elkaar versterkt. Dit zorgt voor een levendig interieur dat kracht uitstraalt. De meest voorkomende combinaties zijn groen-roos, geel-blauw, blauw- rood en paars-oranje. Dit is een heel andere manier om met deze kleuren te spelen. Echt de moeite om te proberen dus!


Combineer dan met paarstinten en blauw. Groen past ook mooi met koude kleuren zoals. Welke kleur past bij jouw interieur ? Je kunt er verschillende effecten mee bereiken. Maar wat voor invloed heeft kleur eigenlijk op je interieur ? Om een keuze te maken welke kleur het beste bij jouw interieur past hebben wij de betekenis van verschillende kleuren op een rijtje gezet.


Ik help je daarom graag met een aantal interieur ideeen bij het inrichten van de woonkamer als het gaat om kleur. Kleur is erg sfeerbepalend voor je interieur van je woonkamer. Woonkamer kleuren zijn namelijk nogal bepalend voor de uitstraling van het hele interieur.


Ik heb weer veel voorbeelden van gekleurde woonkamers die je hopelijk inspireren. Dit heeft ook te maken met je eigen bagage en ervaringen. Is je buurvrouw helemaal gek van de kleur rood en associeert zij deze kleur met warmte en liefde?


Het kan best dat jij er juist de kriebels van krijgt en rood in verband brengt met gevaar, omdat je huis ooit in brand heeft gestaan.

Alle Soorten Ringbanden Voordelig Online. Direct uit Voorraad Leverbaar! Ruime collectie stalen en zilveren sieraden voor het hele gezin.


Een groot voordeel van wijnrood is dat het bij iedere kleur past. Sowieso bij grijs, zwart en wit, maar ook bij bruin, beige, groen, blauw en goud werkt deze rijke roodtint geweldig goed. Samen met geel en oranje wekt het in iedere woning een warme sfeer terwijl wijnroo zoals we hier zien, op een stijlvolle manier kleur brengt in de. Als het gaat om het kiezen van kleuren gaan mannen meestal voor zwart, bruin en wit.


Dit zijn kleuren die we veel terugzien in stoere, rauwe of ruige woonkamers of woonkamers met een industriële stijl. Deze aardekleuren gaan perfect samen en geven een gebalanceerde sfeer. Hoe je rode kleding kunt combineren, welke tint rood het best bij jou past en wat het effect is van rood , lees hier alles over deze trendkleur!


Rood maakt een interieur , net als bij een persoon, uitgesproken, stralend en aantrekkelijk. Maar pas op want rood kan energie vreten als geen andere kleur. Dit is omdat bij het zien van deze kleur onze hartslag omhoog gaat en onze stofwisseling zal worden geactiveerd. Je moet alleen even weten wat je met de rest van de ruimte moet doen! En dat is extra handig om te leren nu we weten dat blauw waarschijnlijk nog wel een jaartje trendy blijft.


Daarom een lijstje: met deze kleuren kun je blauw combineren in je interieur. Je favoriete taupe kleur combineren in je interieur ? Wil je graag weten welke kleur past bij taupe? Dan zijn er mogelijkheden te over. Taupe is al jaren een favoriete kleur voor je interieur. Het is mooie neutral, maar kan een ruimte ook een warme aanblik geven.


De naam van de kleur komt uit het Frans en spreek je uit als ‘toop’. Een van de meest intense kleuren uit het spectrum. Rood kan schreeuwen maar ook liefhebben.


Grappig feit is dat rood je ook meer laat eten. Geen voor de hand liggende kleur in combinatie met slapen.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts