vrijdag 6 november 2020

Zeilmakerij vlaardingen

Vind telefoonnummers, adressen en postcodes van duizenden bedrijven en personen. Koningin Wilhelminahaven getroffen door een grote brand. Hierdoor is de zeilmakerij niet meer bereikbaar. Erg belangrijk vinden wij het om de werkzaamheden, voor zover mogelijk, voort te zetten op de manier die u van ons gewend bent.


Particulier werk voor zoals zeilen voor zeil- en motor boten doen wij niet meer.

Eerst koffie, dan aan de arbeid. Maar het loopt heel anders. Om kwart over acht slaat het noodlot toe.


De buurman, eigenaar van garage Willem II, rent zijn zaak binnen: ,,Bel 11 er is bran bel 112! Het bedrijf zat jaar aan de Doggerstraat en verkast nu naar nieuwbouw op het terrein waar tot voor kort tuincentrum Staelduinse Bos zat. Bingham Schiedam is een toonaangevende industriële zeilmakerij met een breed leveringspakket op het gebied van handels- en zeilmakerijartikelen. Deze bedrijven hebben een geschatte omzet van € 5.

In dat laatste werden we groot. Als zeilmakerij werken wij in en met diverse industrieën. Van de zeilsport tot de zeevaart tot de automobielindustrie. En dat proberen we zo milieuvriendelijk te doen.


Ons oog voor het milieu is terug te vinden in o. Vlaardingen , die ook te vinden zijn in rubriek zeilmakerij van roon! Tegenwoordig zijn wij een modern bedrijf dat alle opdrachten op gebied van zeilwerk voor U kan uitvoeren. Dit geld zowel voor nieuw als reperatie werk. Wij zijn gespecialiseerd in het maken van boottenten, sprayhoods, buiskappen, fly-brigdekappen en biminikappen.


Het is allemaal begonnen in een oude molen als oliehandel. Het is geen zeilmakerij die zeilen en kappen voor boten maakt, nee deze dingen worden er juist niet gemaakt. U kan tevens zeilmakerij offertes aanvragen in vlaardingen en zeilmakerij producten zoeken.


Als bedrijf kunt u ook tearoom persberichten of bodybuilding persberichten versturen. Bent u werkzaam in zeilmakerij bedrijf in de regio vlaardingen ? In onze moderne zeilmakerij fabriceren en leveren wij alles op gebied van zeilen en tarpen.

Bij ons kunt u ook partytenten huren. Projectoplossingen voor onderhoud en nieuwbouw in bouw en industrie. Steigerbouw, isoleren en verhuur van steigers, hoogwerkers, bekistingen. De meest volledige site met ruim 66.


Zeilmakerij de Schakel is de onmisbare schakel voor bescherming van kostbare materialen. Wij maken beschermzeilen en hoezen op maat voor diverse branches. Bent u op zoek naar het beste en meest betrouwbaarste bedrijf van de zeilmakerij industrie voor het kopen van nieuw zeil?


Kuipers Zeilmakerij is een bedrijf dat al jarenlang behoort tot de zeilmakerij industrie. Collega-ondernemers boden tijdelijke ruimte aan. Het nieuwe pand is nog helemaal kaal.


De zeilmakerij was verzekerd voor de schade. Zeilmakerij Stroobach combineert een oude ambachtelijke traditie met de modernste opvattingen over innovatie en service. Albers Zeilmakerij is een begrip binnen de zeilmakersbranche.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts