woensdag 2 december 2020

Witte emmers

Kunststof emmers in verschillende kleuren. Inhoud 1 en liter. Meer dan jaar ervaring. Bestel in onze webshop of vraag vrijblijvend een offerte! Ga naar zoeken Ga naar hoofdinhoud.

U kunt ook andere emmers laten bedrukken met uw logo. Wilt u meer weten of een offerte opvragen, neem gerust contact met ons op. Rechthoekige emmers van Liter en Liter. Zeer economisch te stapelen op pallets en in stellingen.


Gemaakt van Polypropeen kunststof. Met eerste gebruikersgarantie en kunststof draagbeugel. Voor iedereen een voordeel.

Je internetbrowser wordt niet (meer) ondersteund. De emmers zijn levensmiddelen geschikt en worden op vele plaatsen dagelijks ingezet als meermalige verpakkings-, productie emmer voor in de voedings en farmaceutische industrie. Marktplaats kan daardoor minder goed werken.


Door de gladde ronden binnen-, en buitenwanden zijn de emmers eenvoudig en hygiënisch te reinigen. Le eg kunnen de emmers in elkaar worden gezet om ruimte te besparen. Onmisbaar bij het voegen, metselen of bouwen is een speciekuip, cementkuip, metselkuip of bouwemmer. Gratis verzending vanaf €4-.


In deze extra grote en stevige emmers kun je de ingrediënten voor jouw specie of mortel goed mengen of je gebruikt de emmer voor het verzamelen en afvoeren van bouwafval. Ook voor het stucen is een speciale stuckuip handig. U koopt momenteel als zakelijke klant.


In de shop voor privéklanten zijn alle prijzen incl. Duurzame witte emmers met RVS draagbeugel uitermate geschikt voor toepassing bij de verwerking van. Van dit type liter emmer hebben wij er een grote hoeveelheid staan. Het gaat hier om witte emmers met een wit deksel waarvan de vaste prijs € bedraagt. Dit zijn kunststof emmers die goed schoongemaakt zijn en die overal voor gebruikt kunnen worden.


Lokale aanbiedingen - Ga ervoor!

Op werkdagen voor 22:bestel morgen in huis. Uitgevoerd in witte kunststof (polypropyleen), inclusief deksel. Emmers met deksel, uit voorraad leverbaar. Witte Emmer Liter Rond Bestel nu!


Vergeet de sluiting niet los te bestellen! Vind de beste selectie witte emmers fabrikanten en ontdek goedkope producten van hoge kwaliteit witte emmers voor de dutch luidspreker markt bij alibaba. Deze emmer is gemaakt van de hoogst mogelijke kwaliteit PP ( Polypropyleen). Naast de standaard witte deksels kunnen we de emmers ook leveren met groene, rode, blauwe of gele deksels.


Leuk als luieremmer of voor groenteafval in de keuken. Deze witte plastic emmers met deksel zijn geschikt voor gebruik in vele branches, zoals: de bouwnijverhei de scheikundige nijverheid en de voedingsindustrie. PP (polypropeen) in de kleur wit en met een d32cm neckfinisch. Deze emmers zijn geschikt voor het gebruik in combinatie met voedingsmiddelen.


Vandaag bestel morgen in huis.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts