donderdag 10 december 2020

Zonwering verticaal

Bestel Zonwering bij fonQ. Kies uit 7producten vanaf € 70. Verticale zonweringen van Winsol weert de zon uit je woning. Lees hier meer informatie.


De verticale zonwering weinor VertiTex II biedt betrouwbare bescherming tegen verblinding en wind- en zichtbescherming, voor terrasoverkapping, pergola- zonwering.

Screens nemen op deze manier nauwelijks ruimte in. Creëer je eigen verticale jaloezie De verticale lamel heeft een modern karakter. Je maakt je verticale jaloezie uniek door verschillende lamellen in transparantie of kleur te combineren.


Of door je jaloezie te laten voorzien van stijlvolle knopen, stiksels in contrasterende kleuren, stoere ringen of decoratieve strips. Ze zijn daardoor ook goed toe te passen voor woningen zonder tuin. In de winter zorgt verticale zonwering voor extra isolatie van uw vensters.


Ze liggen tegen het raam aan en steken dus niet uit, zoals een zonnescherm. Doordat deze verticale zonwering bestaat uit één groot vlak zonder onderbrekingen dat in een eigen kleur te kiezen is, laat je de screens gemakkelijk aansluiten op de stijl van je huis.

In onze zeer uitgebreide Webshop kunt u de zonwering van uw keuze direct online bestellen, maar wij kunnen ons ook voorstellen dat u nog vragen over de producten heeft, of dat u de aangeboden zonwering toch eerst van dichtbij wilt bekijken. U kunt hier voor een bezoek brengen aan onze uitgebreide showroom. Natuurlijk daglicht in huis is essentieel voor een gezond binnenklimaat. Maar het controleren van de natuurlijke lichtinval is minstens even belangrijk.


Bij warme dagen voorkomt u oververhitting door zonnestralen tegen te houden. Dimensionering zonwering De zon is een belangrijke primaire energiebron van warmte en licht. Het ontwerp, de dimensionering en sturing van zonwering is soms vrij complex. De zonwering is ontworpen om tijdens de zomermaanden de zonnewarmte te weren, maar in de winter is die extra warmte welkom.


Buitenjaloezieen zijn een zeer sterk product een pronkstuk voor iedere woning. DucoSun 150CF Verticaal DucoSun 1CF is een architecturaal componentensysteem met vaste lamellen. Met het gepatenteerde Duco Schuif-Klik systeem worden de lamellen snel en eenvoudig in een vaste hellingshoek aan de draagconstructie bevestigd. Terrasoverkapping, pergola- zonwering , raam, balkon of serre: VertiTex II past altijd. Dankzij haar compacte bouwwijze, de talrijke varianten en de veelzijdige functies voor zicht- en weersbescherming is de zonwering een ware alleskunner onder de verticale zonweringen.


En het onopvallende design van de zonwering geeft uw huis op elke plaats een. Hierdoor kunt u wel naar buiten kijken, maar niemand kan bij u naar binnenkijken. De juiste maten van de zonwering.


Of je nu standaard zonwering koopt of zonwering op maat, je weet zeker dat het past.

Zonwering Complete collectie buitenzonwering. Een vakkundige bevestiging. Zon en Scherm biedt een complete collectie zonwering voor buiten. Van automatische zonneschermen voor sfeer en schaduw op uw terras tot zonwerende rolluiken ter afsluiting van ramen en deuren.


Uitsluitend topmerken voor de allerbeste prijs! Deze esthetische vorm van zonnewering wordt ook op maat gemaakt en kan je aanpassen.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts