zondag 13 december 2020

Zonwerende coating op glas

Update je huis met de nieuwste interieurtrends en nieuwe interieurdecoraties. Shop onze badkamerartikelen! Maak een ruimte voor ontspanning. Vind iets voor alle stijlen!


Keuken interieur accessoires. Het beste uit de bioscoop als eerste thuis.

Geen abonnement, betaal per film. Bekijk wat de beste glazen zijn voor in de keuken. Vandaag bestel morgen in huis. Boek het Dvc Samui (op), Chaweng Beach. U krijgt direct een bevestiging.


Zonwerend glas houdt de warmte tegen, maar laat nog wel daglicht naar binnen. Lees hier of zonwerend glas een goed alternatief is voor zonwering. Glas wordt gemaakt in een oven.

Sommige soorten zonwerend glas worden gemaakt door aan het glasmengsel bepaalde metaaloxiden toe te voegen. Daardoor wordt het glas minder transparant voor zonlicht. Andere soorten zonwerend of warmtewerend glas worden gemaakt door een laagje metaal (een coating ) aan te brengen op het glas.


De coating hecht ook uitstekend op glas en kan ook op glas als zonnewarmte wering functioneren. Het doorzicht is dan alsof het glas gematteerd is. Bekijk het omvangrijke assortiment zonwerend glas , of neem contact op. Op welke positie plaats je een Zonwerende coating ? Een “zachte” zonwerende coating plaats je in principe zo dicht mogelijk aan de kant waar de zon schijnt, want je wilt de zonnestralen direct terug laten kaatsen (reflecteren) en niet eerst door het glas laten komen. Dit betekent dat je een zachte zonwerende coating plaats op positie 2. Hoe controleer je welke kant van het glas naar buiten gericht moet worden?


Voordelen van zonwerend glas. Wat is zonwerend glas precies? Het gaat eigenlijk om een laagje metaaloxide op je glasraam. Op het glas worden fijne ijzerdeeltjes (FE2O3) aangebracht, waardoor het glas minder doorzichtig wordt en de zonnestralen gedeeltelijk reflecteert.


Afhankelijk van het type zonwerend glas dat u kiest filtert het glas tot procent van de warmte in vergelijking met standaard dubbel glas. Op deze manier profiteert u. De tweede of derde vlam heeft een iets afwijkende kleur.

Is de kleur, van binnen in uw woning gezien, van het tweede vlammetje anders dan de rest dan zit de coating op de spouwzijde van het glas aan de binnenzijde van. AGC Glass Europe introduceert enkele nieuwe zonwerende coatings. Glazen gevels die een groot oppervlak beslaan, vereisen geavanceerd glas dat zoveel mogelijk daglicht in het gebouw laat en tegelijkertijd ook de impact op het binnenklimaat zo beperkt mogelijk houdt. Let op , de aangegeven kosten voor zonwerend glas is doorgaans altijd exclusief de plaatsing. We zetten de verschillende kosten van zonwerend glas even voor jou op een rijtje met onderstaande tabel.


De U-waarde van glas is de mate waarin glas energie doorlaat. Hoe hoger de U-waarde, hoe lager de isolatiewaarde van glas. Zonwerend driedubbel glas van hoge kwaliteit komt op dit moment op een U-waarde van tot 9. De sprong van naar is groot. Er is nog een kenmerk dat van toepassing is op zonwerend glas en waar u altijd van profiteert.


Dat zijn namelijk de isolerende eigenschappen die zowel in de zomer als in de winter van toepassing zijn. Op warme dagen blijft de warmte buiten, zodat er geen of minder koeling binnen nodig is. Liquisol is een gamma van zonwerende verven waarmee u uw gebouw op een efficiënte en goedkope manier kan beschermen tegen de hitte van de zon. Liquisol-verven zijn speciaal ontwikkeld om te schilderen op de buitenzijde van lichtstraten, verandadaken en bolle lichtkoepels. Natuurlijk werken ze ook op glas.


Om het warmteverlies naar buiten te beperken, kunt u ervoor kiezen om een raamfolie met een LOW E- coating op uw glas te laten aanbrengen. Daarmee bereikt u een betere isolatiewaarde van uw glas , maar dan tegen een lagere prijs. Daarbij geldt: hoe lager de K-waarde van uw glas , hoe beter de isolatie.


Houd de vlam of lamp op ongeveer cm.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts