vrijdag 11 december 2020

Zonwering cassette

Zonwering cassette

Kies uit 7producten vanaf € 70. Het is een cassettescherm met een slank gelijnde voorlijst en behuizing. Hierdoor wordt uw doek beschermd tegen allerlei weersinvloeden van buitenaf. Bereken de prijs online en bestel direct.


Zonwering cassette

Voordelige knikarmschermen met volledig of semi cassette systeem voor de optimale zonwering bij u thuis. Met een nagenoeg onuitputtelijke kleur- en doekcollectie kunt u uw persoonlijke WoonComfortruimte creëren en uzelf bijvoorbeeld beschermen tegen ongewenste inkijk. Solide materiaal van onze zonwering.


De cassette van dit A-merk zonnescherm is gemaakt van hoogwaardig, onderhoudsvriendelijk, stevig en slijtvast aluminium. Het aluminium geeft zonnescherm een krachtige en moderne uitstraling en zorgt ervoor dat u optimaal kunt genieten van uw zonwering. De afgeronde vormen geven het scherm een fraaie omlijning die naadloos zal aansluiten op iedere gevel. Makkelijk online prijs berekenen en online bestellen. Cassette - zonweringen – altijd een goede keus.


Zonwering cassette

Er zijn enorm veel specialisten in zonwering en knikarmschermen, waardoor de prijs van zo’n scherm enorm kan variëren. Maak daarom gebruik van de concurrentie en vergelijk de prijzen. Hoogwaardige cassette - zonweringen zijn de toppers onder de zonweringen en overtuigen met tal van voordelen: In gesloten toestand beschermt een cassette zowel het zonweringdoek als de armen optimaal tegen weersinvloeden. Geschikt voor kleinere breedtes tot 3cm. Is in zowel actie als maatwerk uitvoering verkrijgbaar.


Wat vinden we mooi, is het belangrijkste argument. Er wordt dan vaak voor een cassette zonwering gekozen, omdat bij de cassette uitvoering het doek volledig beschermd is in gesloten toestand en daardoor langer mooi blijft. Onze hele cassette zonweringen zijn gemaakt om veel te kunnen verduren, daardoor ideaal voor gewoon en commercieel gebruik. Afgewerkt met een zeer hoge specificatie, hebben zij een sterk lichtgewicht metalen frame met gepoedercoate aluminium armen, waarin stalen kabels verwerkt zijn om meer spanning aan te kunnen. Ook op dat gebied is er gelukkig wat te kiezen.


Want qua vorm heb je keuze uit robuuste cassettes en compacte cassettes en organische of juist strakke, moderne vormen. De zonwering van Karwei beschermt je woning tegen de directe zoninval en houdt op die manier je huis lekker koel. Tijdens de warme zomerdagen voorziet de zonwering je tuin ook nog van de nodige schaduw. Hierdoor kun je ook tijdens deze warme dagen lekker buiten in je tuin zitten zonder dat je direct in de felle zon zit.


Zonwering kopen bij Karwei. Malibu semi cassette zonnescherm. Deze zonwering van het Nederlandse merk Rainbow behoort tot de betere merken in zonwering producten.


Zonwering cassette

Mooie ronde vormgeving voor verfraaing van uw gevel, in mooie kastkleuren uit te voeren. Uitvalscherm Carre wordt standaard uitgevoerd met twee windvaste veerarmen. Standaard keuze uit 2kleuren uit de collectie van Ambiance bestaande uit ruim 2RAL-kleuren en structuurlakken. Bent u van plan om zonwering te kopen voor uw huidige of nieuwe woning? Onze specialisten in de vele ROMA verkooppunten adviseren u graag over de meest geschikte toepassing van zonwering voor uw persoonlijke situatie.


Kom snel langs bij één van onze dealers of neem online contact met ons op. Als bij een product gesproken wordt over ‘ cassette ’, dan gaat het hier om een dichte variant. Markant zonwering heeft een groot assortiment aan zonweringen waaronder zonwering screens.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts