donderdag 31 december 2020

Zilveren bokaal

Zilveren bokaal op hoge voet. Gewicht 2gram (geen verzwaarde voet) enke. Altijd de laagste prijs garantie! De Gruno Bokaal is een jaarlijks terugkerend allroundtoernooi die wordt georganiseerd door het gewest Groningen.


Uit het drijf- en ciseleerwerk spreekt een uitstekende beheersing van de techniek en het decoratieschema met de vier jaargetijden komt op vergelijkbare bokalen niet voor.

Per klasse (B, L, M, Z) is er een prachtige bokaal te winnen voor de deelnemer met de beste resultaten over proeven over twee dagen. Elegant zilveren mandje met een fijn uitgezaagd patroon en twee handgreepjes, mooi stukje handwerk. Voorzien van antieke onduidelijk merken. Een zilveren bokaal met deksel.


Neo-gotiek – Historisme, Duitsland – Hanau 19de eeuw. Gehamerd en gedreven decor, prachtige decoraties. Op het deksel zit een jongen.


Goede staat - gebruikt met kleine tekenen van ouderdom en.

Luxe zilveren bokaal , lekker groot. Grote zilveren beker met gratis tekstplaatje en afbeelding naar keuze. Luxe wisselbeker met zwarte accenten.


Tekstplaat en afbeelding naar keuze zijn inclusief. Een verguld zilveren bokaal. De voet, de stam en de onderzijde van de kelk zijn versierd met schelpen, bladeren e. Op de kelk is aan de ene zijde het wapen van Delft aangebracht, op de andere zijde het wapen van Gerard van Loon. Tegen de onderkant van de schaal een Jacobsschelp en een kruis omringd door een eikentak en een tak met oranjeappeltjes.


De prijs is inclusief graveerplaat, graveren en sportafbeelding. De bokaal is Carel Begeers eerste ontwerp dat is geïnspireerd op de zeventiende eeuwse kwabstijl van Adam van Vianen en Johannes Lutma. Het heeft de typische vloeiende lijnen en een plastisch uiterlijk, waarbij het golvende oppervlak zorgt voor licht- en schaduweffecten.


De gehamerde afwerking geeft de bokaal een ambachtelijke uitstraling. De online winkel in sportprijzen, lekker voordelig. Objects from the Maritime Museum. Kleur zilver met gouden binnnekant.


Prachtige metalen bokaal op kunststof voet. Mooie zilveren beker met gouden binnenkant.

Deze bokaal is verkrijgbaar in maten en geschikt voor allerlei evementen. BTW, graveerplaat en graveren. Levering volledig gemonteerd. Op de kelk staat de inscriptie: De Ouderlingen van het 3de kerkelijk gezelschap aan hunnen hooggeachten praeses Ds.


Verkocht) Dutch silver miniature goblet, 17th century. Voor soortgelijke ongemerkte 17e-eeuwse miniaturen zie: John Endlich, Nederlandse zilveren miniaturen uit de 17e en 18e eeuw, p. Een stel gedreven eerste gehalte zilveren bokalen in renaissance stijl. Meesterteken Esmann Juweliers BV, Utrecht, datering 2e helft 20e eeuw.


Verder staan een glas rode wijn, een oliekannetje van glas, een zilveren zoutvat, een groot wijnglas (een roemer) met witte wijn, een liggende zilveren schaal, een tinnen wijnkan en een vergulde zilveren bokaal met deksel. Rechtsonder is een half afgeschilde citroen te zien. U heeft keuze uit verschillende formaten.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts