maandag 14 december 2020

Zonwerende folie statisch

Wilt u eerst even contact met ons? Stuur een bericht of bel ons. De glasfolie professionals. Bespaar tot wel via kiesproduct. Welkom bij raamfoliestatisch.


Zonwerende folie statisch

Hecht door water en statische elektriciteit, en is keer op keer te gebruiken. Van praktisch alle raamfolies hebben wij een foto gemaakt, met de folie tegen het raam. De statische raamfolie van d-c-fix plakt aan je raam zonder lijm, hierdoor kan de folie eindeloos. Raamfolie zonwerend statisch Met het statisch zonwerend raamfolie kan je de sfeer in de kamer positief beïnvloeden.


Bescherm in de zomermaanden tegen overmatige hitte in kantoor, woonkamer of de slaapkamer. Het belangrijkste voordeel van de folie is de vermindering van warmtestraling in de kamer (). Met de statische raamfolie kunt u keer op keer de folie opbrengen en afhalen.


Breed zonwerend raamfolie met een UV bescherming van maar liefst. Dit zonwerende folie is statisch. Dit folie is dan ook herbruikbaar wanneer je het folie van de ramen verwijderd. Je hebt namelijk geen lijm nodig bij het aanbrengen van dit product alleen het schutvel verwijderen en daardoor kan het product meerdere keren gebruikt worden.


Daarom verkopen wij ook statische folie tegen UV licht, zonlicht en infrarood stralen. Tot slot verkopen we nog het Linea Fix one way vision folie. Een zonwerende folie waarbij je van buiten niet naar binnen kan kijken, maar van binnen wel naar. Meer privacy met raamfolie. Je vindt hier alle soorten plakfolie: statische raamfolie, zonwerende folie en decoratiefolie.


Zonwerende folie statisch

Bestel direct online of bezoek één van. Hierdoor kun je het raamfolie keer op keer opnieuw aanbrengen. Ideaal dus als je een foutje tijdens het plakken hebt gemaakt!


Daarnaast is dit glasfolie, zelfs na lange tij nog gemakkelijk te verwijderen. Een Offerte aan via het Formulier. Dit is de goedkoopste raamfolie die je in Nederland zult vinden! In ons assortiment vind je allerlei verschillend soorten raamfolie, zoals bijvoorbeeld: statische raamfolie en zonwerende folie.


Zonwerende folie statisch

Onze raamfolie is gemakkelijk op uw raam te vestigen omdat dit allemaal zelfklevende ( statische ) raamfolie is. Als u het aanbrengen van gelijmde folies niet zit zitten kunt u thans deze statische zonwerende folie aanbrengen met linkerhanden. Het beste is als de afmetingen minimaal mm korter zijn dan je raam, er moet nog enige ruimte tussen folie en kozijn over blijven. Met name donkere en spiegelende folies houden de hoog- of laagstaande zon onder iedere invalshoek buiten.


En daar ondervindt u veel voordeel van. Handig wanneer je eens wilt wisselen van dessin. Zelfklevende folie hecht aan het raam met behulp van een lijmlaag, een type coating. De lengte kun je zelf kenbaar maken in het keuze menu.


Verder kun je kiezen uit twee soorten folies , namelijk het zelfklevende waarbij er dus een kleeflaagje aan de achterzijde zit, of het statische zonder kleeflaag. Deze folie is daarom permanent. Statisch raamfolie hecht door middel van statische.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts