donderdag 5 december 2019

Sigmavar yacht gloss

Voor 17:besteld is morgen in huis! De unieke lak is geschikt voor het opbouwen van een blank laksysteem op duurzame houtsoorten. De Yacht Gloss is ideaal voor het blank lakken van houtwerk van jachten en boten, boven de waterspiegel. In het bijzonder geschikt voor het blank lakken van houtwerk van jachten en boten, boven de waterspiegel. Stel uw vraag dan via ons contactformulier, wij reageren op werkdagen vrijwel direct.


Sigmavar yacht gloss

Deze luchtdrogende, watervaste vernis biedt duurzame bescherming tegen de invloeden van weer, win zoet én zout water. Hoogglanzende solventgedragen vernis voor buiten op basis van houtolie-fenolalkydhars. Het vernissen van (wedstrijd)jachten, alsmede alle houtwerk van (zeewaardige) boten, boven water.


De lak biedt bescherming tegen de invloeden van weer, win zoet en zout water. Deze blanke lak biedt duurzame bescherming tegen de invloeden van weer, win zoet én zout water. Waterbestendig (boven de waterspiegel) Uitstekende vloeiing Zeer goede elasticiteit.


Sigmavar yacht gloss

Zoek je naar een goed dekkende, waterafstotend bootvernis, botenlak of jachtvernis dan biedt dit product uitkomst. Deze lak is echt ideaal voor het lakken van je houtwerk binnenshuis zoals deuren, trapleuningen, betimmeringen en lambrisering. Bekijk ons assortiment en Bestel! Omdat wij veel belang hechten aan de kwaliteit van elk werk dat wij uitvoeren, werken wij dan ook zeer nauwkeurig en enkel met hoogwaardige en professionele producten.


Het opbouwen van een blank laksysteem op duurzame houtsoorten. Watergedragen, hoogglanzende blanke lak voor binnen. SIGMAVAR YACHT GLOSS VEILIGHEIDSINFORMATIEBLAD Productnaam Conform Verordening (EG) nr.


REACH), Bijlage II, zoals gewijzigd bij Verordening (EU) nr. Nederland: Overige middelen ter Niet beschikbaar. Details betreffende de verstrekker van het veiligheidsinformatieblad e-mail adres. Bestand tegen weersinvloeden.


Het is geschikt voor het opbouwen van een blank laksysteem op duurzame houtsoorten en in het bijzonder geschikt voor houtwerk van jachten en boten, boven de waterspiegel. Moet uw woning binnen of buiten geschilderd worden? En wilt u jaren lang schildervrij zijn? U kunt het product in ieder gewenste kleur verkrijgen. Uw beste keuze voor het hoogglanzend vernissen van duurzame houtsoorten.


Luchtdrogende, blanke lak voor buiten basis van houtolie-fenol-alkydhars. Sigma Sigmavar Yachtlak Gloss. De gegevens in dit blad zijn correct op de dag van uitgifte. Wij behouden ons het recht voor zonder kennisgeving wijzigingen aan te. Fri søgning blandt alle produkter.


Deze vernis is prima geschikt voor het blank lakken van houtwerk binnen, zoals betimmeringen, lambriseringen, trapleuningen en deuren. Maar ook op minder intensief gebruikte trappen en vloeren geeft het een uitstekend resultaat. Vernissage de bateaux (de compétition), ainsi que toutes boiseries (usage marin) au-dessus de la ligne de flottaison.


Sigmavar yacht gloss

Caractéristiques principales. In geval van inslikken onmiddellijk een arts raadplegen en verpakking of etiket tonen. Houd de persoon warm en rustig. Deze WS lak is speciaal ontwikkeld voor interieur houtafwerking en binnentoepassingen. De watergedragen lak zorgt voor een sterke en duurzame beschermlaag.


Geschikt voor het blank lakken van houtwerk binnen zoals betimmeringen, trapleuningen, lambriseringen en deuren. Dit product is kleurloos (transparant).

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts