maandag 23 december 2019

Sidetable vtwonen

Sidetable vtwonen

Q is de online woonwinkel boordevol inspiratie om mooi te wonen. Goossens viert het jarig jubileum met kortingen tot wel. Al onze voorraad producten bezorgen we binnen 2-werkdagen bij je thuis. Dé vtwonen webshop van NL. Nu op voorraad dus snelle levering!


Ode aan de sidetable : het eigentijdse tafeltje dat op iedere plek in huis tot zijn recht komt. Vanwege de smalle vorm kun je hem gemakkelijk kwijt in de hal, tegen de achterkant van de bank of als stoer alternatief voor de kaptafel. De sidetable is fijn voor in de keuken, woonkamer, slaapkamer… eigenlijk gewoon voor overal. Bij vtwonen vind je heel veel inspiratie met sidetables. Kijk maar eens bij wooninspiratie en je vind allerlei ideeën om een deze leuke tafel in je interieur te passen.


Je kunt ook zelf een exemplaar maken. Gratis bezorging NLBE. Een sidetable is niet alleen heel functioneel, maar ook decoratief. De laden zorgen voor extra opbergmogelijkheden.


Sidetable vtwonen

Deze massief grenen sidetable is afgebeeld met een sleufgreep. Per lade ontvang je een houten knop én een sleufgreep in het pakket. Ontbijt op bed zonder wiebelende bordjes op je schoot, dat kan met de sidetable als bedtafel van IKEA. Door de wieltjes is hij makkelijk verplaatsbaar.


Deze sidetable heeft lades naast elkaar, die allemaal zijn voorzien van een sleuf als handgreep. Het is tevens mogelijk om de lades om te draaien want aan de achterkant kun je een knop bevestigen zodat de sidetable een andere uitstraling krijgt. De poten zijn schuin geplaatst en verstevigd met een dwarsbalk.


Gebruik de sidetable bijvoorbeeld in de hal als vaste plek voor de post, handschoenen en sleutels. Of zet hem tegen de bank aan, zo kun je er gemakkelijk een glas drinken op kwijt. Deze ranke sidetable voelt zich overal thuis. Tegen die kale wand in de keuken met je mooiste servies erop, in de woonkamer achter de bank met een wisselend stilleven of… vul zelf maar in. Sidetable : maak hem zelf!


Wat de tafel extra aantrekkelijk maakt, is dat ie in hoogte verstelbaar is. VTwonen bij Smulderstextiel. Jong én klassiek woondesign. In de OTTO-collectie: side tables ! Maak het jezelf gemakkelijk en shop ontspannen bij OTTO.


Sidetable vtwonen

Hier vind je wat jij zoekt! Goedkope meubelen kopen Trendy - Modern - Kwaliteit Ruim assortiment Online bestellen! Plaats de sidetable in de hal bijvoorbeel met een mooie elegante spiegel erboven.


Of gebruik hem in de woonkamer als verzamelplaats van je mooiste woonaccessoires. Dat kan in de hal, woonkamer of zelfs buiten zijn. Maak de sidetable helemaal af door er bijvoorbeeld kleurrijke accessoires of planten op te zetten.


Wil je een houten bijzettafel kopen? Een d-Bodhi Fendy sidetable met twee lades: handig voor je mutsen en handschoenen in de hal! Wij hebben de mooiste hier voor jou geselecteerd!


De mix van teakhout en metaal geeft de sidetable een industriële uitstraling, terwijl het strakke design voor een moderne touch zorgt. De sidetable doet het ook erg goed in de woonkamer met een gezellige plant of lamp bovenop en. Het slanke ontwerp maakt van deze sidetable geen sta-in-de-weg.


Sidetable vtwonen

Hij past makkelijk achter de bank, tegen de muur of op de.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts