dinsdag 3 december 2019

Sikkens 10 jaar garantie

Bent u op zoek naar kwaliteit Verf? Bekijk dan snel ons assortiment! Dé Online Verfleverancier. Van Kwasten tot Verfbakjes. Alle benodigheden voor uw klus! Gegarandeerd de Verf die u zoekt.

Wij adviseren en helpen u graag. Sikkens verf en lak tegen Groothandelsprijzen. Voor 16u = Morgen in huis. Klanten beoordelen ons met een 9. Het grootste aanbod verf online! Om jarenlang zorgeloos van jouw Siemens wasmachine te kunnen genieten, bieden wij jaar motorgarantie op elke Siemens wasmachine met een iQdrive motor.


De motor wordt tot jaar na de aankoopdatum kosteloos vervangen indien deze defect raakt. Je hebt recht op deze garantie wanneer je een garantiekaart hebt ontvangen bij jouw wasmachine.

Keuzehulp voor buitenverf die jaar geen onderhoud vergt. Het zoeken naar een verf die geschikt is voor buiten is makkelijker dan ooit. Maak gebruik van onze keuzehulp en zoek naar aanbiedingen, merken en typen verf en lak.


Daarmee is de particuliere woningeigenaar verzekerd van vakmensen die weten wat er nodig is voor duurzaam onderhoudsschilderwerk. Deze hoogglans verf is van de hoogste kwaliteit en daardoor favoriet bij vele professionele schilders. De verf is lekker makkelijk aan te brengen met een roller of kwast.


Extreem duurzame oplosmiddelhoudende hoogglans lakverf geschikt voor 4-seizoenen onderhoud. Schildervrij garantie van Sigma bestel vandaag nog voor 16. Met de nieuwste technologie is dit super product ontwikkeld welke tot wel jaar lang mee gaat. Jongbloed garandeert jaar onderhoudsvrij!


De buitenlak is extreem duurzaam en biedt tot wel jaar bescherming van hout, metaal en kunststof. Met de juiste voorbehandeling en applicatie kan een levensduur van acht tot tien jaar behaald worden. Duurzamer dan de huidige topproducten.


Overschilderen na 8- jaar. Meesterklasse is ontwikkeld naar de laatste technische stand van zaken volgens het verfkompas van de Nederlandse verffabrikanten. Hierdoor wordt tot jaar garantie gegeven op verffilm en kleurbehoud. Dit wordt vastgelegd in een certificaat met gebruikdatum en kleurnummers van de producten.


Sigma introduceert de beste hoogglanslak voor buiten met jaar garantie.

De nieuwe Sigma S2U Allure Gloss is het eerste verfsysteem waarbij schilderbedrijven hun opdrachtgevers de garantie kunnen geven dat ze de komende tien jaar geen omkijken meer hebben naar het schilderwerk. Tot nu toe was dit maximaal acht jaar. Deze verf gaat het langste mee waardoor je minder vaak hoeft te (laten) schilderen. Door de uitstekende weervastheid en duurzaamheid dalen de kosten over de levensduur.


Zeer lang hoog glansbehoud. Ook de duurzaamheid is van een ongekende kwaliteit, de Nelfalite Xtreme gloss heeft hierdoor een onderhoudstermijn van 8- jaar.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts