donderdag 12 december 2019

Sticker eigen tekst

Start nu met personaliseren! Aantallen en maten invullen en je bent al toe aan stap 3. Hier voeg je het logo, een foto, kleur, clip art en tekst toe en je slaat hem op. Textiel stickers en teksten in diverse thema’s, motieven en kleuren.


De textiel stickers en teksten zijn zelf online te ontwerpen, maken en makkelijk te plakken of aanbrengen.

Eigen tekst stickers ontwerpen. Scroll naar het ontwerpvenster en klik op tekst. U kan nu uw tekst invullen in de kleur en het lettertype wat u wenst. Pas het formaat van uw ontwerpvenster aan naar het formaat waarin u de sticker wilt ontvangen.


Bestel hier uw eigen tekst met maximaal tekens. Stel zelf je tekst samen en kies uit diverse ontwerpen, kleuren en maten. Ontwerp hier uw eigen tekst.

Deze sticker heeft geen achtergron na het plakken blijven alleen de letters achter. De afmeting die u invuld is de exacte afmeting van de tekst. U kunt éénmaal eenzelfde tekst intypen, wilt u meerdere dezelfde teksten bestellen dan kunt u dit aangeven in de winkelwagen. Wenst u een sticker met uw eigen tekst ? Een mooie sticker met een naam erop en bijvoorbeeld een vlaggetje? Of een nummerbord sticker voor op een auto?


Hier vindt u een overzicht van de vele soorten stickers die wij voor u kunnen maken waarbij u een eigen tekst opgeeft. Deze eigen tekst verwerken wij weer in de door u gekozen sticker. Tekst stickers eigen ontwerp beoordeeld door: Suzanne Freijser Ik had gekozen voor eenmalige machtiging, maar hier kies ik de volgende keer niet voor, want hierdoor kreeg ik de sticker pas na dagen. Helaas kreeg ik de eerste keer de verkeerde kleur.


Op campers en caravans zullen deze eigen tekst stickers natuurlijk ook mooi staan. We hebben in deze rubriek eigen tekst stickers onder andere stickers staan waarmee u zelf uw nummerbord stickers kunt maken. Dat betekent dat we alle kleuren van de regenboog kunnen maken. De sticker is van zichzelf wit, transparant of metallic maar we hebben veel kekke achtergrondkleurtjes die je kunt toevoegen. Zo springt je sticker er helemaal uit!


Wilt u grotere oplages bestellen van dezelfde tekst , dan kunt u ons mailen voor een prijsopgave.

Een Mooie Tekst Voor op Jouw Camper? Kies Een kleur, Formaat en Tekst. Het maximale aantal tekens is 15. Spaties tellen ook mee) Een tekst naar keuze voor op je deur. Het lettertype bij dit product is “Shelley Allegro”.


De webwinkel voor pictogrammen met het grootste assortiment voor Nederland en Belgie. Doordat u kunt kiezen uit verschillende lettertypes, afmetingen en kleuren kunt u de sticker naar eigen wens ontwerpen. Stickers eigen teksten wit met rood.


Heeft u liever een eigen tekst of quote dan kunt u ook met onze muursticker ontwerptool aan de slag. U ziet dan direct de tekst in het gekozen lettertype en kleur. Calvin poppetje sticker die op een zelf gekozen tekst plast. Tekst - stickers , naamstickers en letter stickers hebben geen achtergrond. Na het kleven van je naamstickers of tekst - stickers blijven enkel de letters achter.


STAFFELKORTING bij stickers in dezelfde kleur, grootte en spiegelbeeld.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts