zondag 8 december 2019

Wekker met alarm

Kom tot rust met een natuurlijk zonsondergang en wordt uitgerust wakker door de zonsopgang. Inloggen in je Philips-account? Bestelstatus, retourneren en meer. Op zoek naar Philips acties?


Bekijk alle lopende promoties. Wekkers van alle merken op beslist.

Specialistisch advies nodig? De laatste wekkers trends. Momenteel zijn er drie opties beschikbaar als geluid die klinken als standaard melodieën zoals een alarmklok, buzzer en een kraaiende haan.


Online Timer met alarm (seconden) geluid. Stel de uren minuten seconden in om deze o. De onlinewekker zal niet werken als u de browser sluit of als u uw computer uitschakelt. De wekker werkt wel zonder internetverbinding.


U kunt links toevoegen naar onlinewekkers met andere tijdinstellingen in de Favorieten van uw browser. Wanneer u een van deze links opent, wordt de wekker ingesteld op de vooraf ingevoerde tijd.

Met de Wake-up Light wekker wordt de opkomst van daglicht nagebootst die dit voor jou in je donkere kamer doet! Met de daglichtlamp wordt je vele malen lekkerder wakker. De snooze-interval is meestal minuten, maar bij sommige wekkers kun je deze tijd handmatig aanpassen. Vrijwel alle wekkers zijn voorzien van een sluimerfunctie.


Sleeptimer Als je rustig in slaap wilt vallen met muziek of dimmend licht, kies dan voor een wekker met sleeptimer. Begin de dag goed met een wekker die bij je past. Kies voor een analoog of digitaal scherm. Voor de kinderen zijn er wekkers met hun favoriete dieren of. Het is belangrijk om op tijd en met je beste been uit bed te stappen.


Heel simpel: neem een wekkerradio en ga goed gemutst de dag tegemoet. Met zo’n wekkerradio ontvang je meer radiostations dan met FM en heb je minder last van ruis. Naast de standaard wekkerradio’s bestaan er ook wake-up lights die je op een natuurlijke manier wekken doordat ze de zonsopgang nabootsen. Laat je inspireren door ons grote aanbod Metz.


Jij bepaalt hoe je betaalt! Vandaag bestel morgen in huis. Kies uit 1producten vanaf € 100. Ervaar het gemak van Wehkamp. Misschien wil je zelf beslissen hoe je wakker gemaakt wordt.

Het kan dat je het ook belangrijk vindt om een wekker te hebben met een dubbel alarm. Dat is handig als jij en je partner niet tegen hetzelfde tijdstip hoeven op te staan. Wij kennen een wekker die je wakker maakt met je favoriete radioshow of door een zoemer.


Alarm Clock Xtreme Free laat u rustig wakker worden met uw favoriete muziek en voorkomt dat u de wekker per ongeluk uitzet. Onze slimme wekker heeft functies die voorkomen dat u te lang blijft sluimeren en ervoor zorgen dat u op tijd opstaat. Daarnaast is de wekker voorzien van een ingebouwde timer en stopwatch. De alarmklokken hebben ieder een uniek design waardoor jouw slaapkamer met elke afzonderlijke wekker een compleet unieke sfeer krijgt.


Voor iedere slaapkamer en voor iedere persoonlijke smaak heeft klokken-expert een alarmklok in de aanbieding. Voor dollar krijg je deze wekker inclusief ochtendgymnastiek. Na je alarm vlucht dit apparaat voor je weg en aan jou de eerzaame taak het geluid te stoppen.


Ideaal voor huizen met veel trappen: de Clocky kan ongeveer meter vallen zonder kapot te gaan. Hierdoor vindt u in ons assortiment niet alleen wekkers die altijd al populair zijn geweest, maar ook wekkers die net dat beetje anders zijn. Wij verkopen als officieel dealer van al onze merken alleen uit eigen voorraa waardoor uw wekker met volledige garantie binnen uur bij u in huis kan zijn.


Een donkergrijze analoge quartz klok met wekkerfunctie. De klok werkt op een 5V batterij (niet inbegrepen) en heeft een 12-uurs setting. Lees ook de gebruiksaanwijzing die bij de wekker geleverd wordt.


Deze pillendoos met alarm is speciaal ontworpen als hulpmiddel om medicatie op tijd in te nemen. De pillendoos met alarm is voorzien van twee vakken om pillen in te bewaren. Het geluid van een wekker of wekkerradio betekent voor velen de start van een nieuwe dag.


Daarom is het hebben van een wekker die volledig past bij jouw wensen van groot belang.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts