woensdag 4 december 2019

Vintage tijdschriftenrek

Kies uit producten vanaf € 40. Vintage magazine-rek uit gesmeed staal in gelakt zwart, wordt gedragen door drie getorste poten, een breed. Tijdschriftenrek - Scoubidou - Murano melkglas lamp. Dit metalen rek is ontworpen in de stijl van de Franse ontwerper Mathieu Mategot en waarschijnlijk gemaakt bij Pilastro (Holland). De veiling die u bekijkt is reeds afgelopen Toon huidige veilingen Markeer dit kavel als favoriet favoriet.


De spiegel is wat verweerd.

Handig rekje voor in de hal om post en sleutels in te bewaren. Lokale aanbiedingen - Ga ervoor! Je internetbrowser wordt niet (meer) ondersteund. Marktplaats kan daardoor minder goed werken. Je zocht naar: tijdschriftenrek ! Etsy geeft een thuis aan duizenden handgemaakte, vintage en unieke producten die aan jouw zoekopdracht gerelateerd zijn.


Het maakt niet uit waar je naar zoekt of waar op de wereld je woont, ons wereldwijde platform vol verkopers kan je helpen met het vinden van unieke en betaalbare opties. Laten we aan de slag gaan!

Retro vintage lectuurbak tijdschriftenrek krantenbak gietijzer goede staat 46cmx16cm en 54cm hoog verzenden mogelijk kijk ook eens. Een tijdschriftenrek is een perfecte woonaccessoire voor elk huishouden. Rondslingerende magazines, kranten en tijdschriften kunnen bewaard worden in een fijne lectuurbak een frustratie minder!


Een CD rek is ideaal voor het organiseren van een CD collectie. Mooie houten vintage tijdschriftenrek. Erg leuk om neer te zetten. Stoer vintage lectuurrekje.


Strak vormgegeven door materiaal en kleurgebruik. Het chromen draadstaal frame is afgewerkt met een duurzaam zwart kunstleder waarbij het vlechtwerk aan de bovenzijde een bijzonder stijlvol detail vormt. Supercute vintage rotan tijdschriftenrek uit België, jaren 60. Tof in een boho of urban jungle woonstijl. Mooi vintage teakhouten dressoir uit de jaren 60.


De wandkast heeft lades net mooie handgreepjes en hoge taps toelopende poten. Het dressoir kan door het plaatsen van een grote spiegel getransformeerd worden tot een kap- of make-up tafel. Naast de kleur en de grootte is er nog een onderscheid te maken tussen de verschillende tijdschriftenrekken. Een combinatie tussen kunst en functionaliteit. Geeft een frisse en onderscheidende sfeer aan uw ruimtes.


Het is elegant, functioneel en verfijnd.

Bevat onregelmatigheden die kenmerkend zijn voor de ambachtelijke productie. Door de natuurlijke riet-kleur van dit tijdschriftenrek , past dit item overal bij. Dit rek bied genoeg ruimte voor je boeken en. Stijl uw huis met de collectie van borden met tekst of de tijdschriftenrekken die wij bij SKLUM voor u hebben samengesteld.


Het zijn decoratieve accessoires die een originele, authentieke en verfijnde touch geven aan uw omgeving. Deze items zijn uniek en handgemaakt van gerecyclede materialen die techniek en traditie perfect combineren. Prachtig gemaakt met oog voor detail, de ontwerper is ons onbekend. Vintage teakhouten wand rek voor tijdschriften en kranten.


De conditie is goe minimale gebruikssporen, zie details.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts