dinsdag 31 december 2019

Wijzonol alk kleurenmengsysteem

Ideaal product voor de professionele schilders en kritische doe-het-zelvers! Wijzonol verf koop je online bij Verfonline-XL. Verf tot Korting bij Verfwinkel.


De Grootste Online Verfleverancier van Nederland. Altijd binnen dagen geleverd! Bestel nu online tot korting !

Het is gebaseerd op gescheiden pastalijnen (alkyd en acryl), kent slechts twee basisverven per product en vormt het uitgangspunt voor duizenden unieke kleuren. Laagdikte micrometer droog = ca. Verpakking en liter.


Applicatie Kwast, roller, luchtspuit. Stofdroogtijd 20°C en R. LBH SDT Ultra Hoogglanslak. Bespaar tot wel via kiesproduct. Droogtijd bij 20°C en R.

Hoogglanzende, systeemverf op basis van gesiliconseerde alkydhars. De ondergrondtemperatuur minimaal 3°C boven het dauwpunt. C omgevings- en ondergrondtemp. Halfglanzende, systeemverf op basis van gesiliconseerde alkydhars. Opslag Koel en vorstvrij, tijdens de opslag mag geen achteruitgang in de.


Maximale gebruikstermijn maanden. Prestaties en eigenschappen. Bindmiddel Alkydhars-oliecomposiet. Pigment Hoogwaardige pigmenten en vulstoffen. Gemakkelijk verwerkbaar en te gebruiken als grond-, en tussenlaag op nieuw en bestaand houtwerk van kozijnen, ramen, deuren, gevelbetimmeringen, e. Dit product is UV-bestendig.


Het adres voor uw schilderwerk. Vochtregulerende, halfglanzende verf op basis van alkydhars - 1-pot systeem. De vullende eigenschap van de grondlak zorgt voor een goede basis en een strak vloeiend resultaat.


Geen aparte grondlak nodig. In drie lagen aan te brengen. De natuurlijke tekening van het hout blijft goed zichtbaar. Voor op nieuw, onbehandeld hout en bestaand beitswerk buiten.

Levensduur beitswerk: tot drie jaar (afhankelijk van kleurkeuze, ondergrond en situering). Bijzonder duurzame, dekkende lakverf met een. Uitstekende buitenduurzaamheid Eenvoudig te verwerken beperkt. De producten van Moldipaints-Dokkum.


Dokkum en omstreken, voor al uw verf artikelen.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts