vrijdag 6 december 2019

Stille buisventilator

Topkwaliteit voor de Laagste Prijs! Bespaar tot wel via kiesproduct. Stille buisventilator SVENT silent m. De stille semi-radiale buisventilator met twee snelheden is geluid gedempt, zeer bedrijfszeker en bijzonder gunstig geprijsd. Extra stille semi-radiale buisventilator met twee snelheden (TT-SILENT-serie) - Artikelbeschrijving De semi-radiale ventilator met twee snelheden van de VENTS TT. Specificaties van de stille buisventilator.


Stille buisventilator

De behuizing van de stille buisventilator is voorzien van geluidsisolatie. Deze is opgebouwd uit een speciaal gerasterde laag en een laag minerale wol van 50mm. Dit zorgt voor een enorme dempende werking. Ideaal te combineren met de geluiddempers uit ons assortiment.


Buisventilator van kunststof. De kunststof axiaal stille buisventilator is geluidsarm en kan voor vele toepassingen worden gebruikt. Afhankelijk van de diameter zal de buisventilator op passende afvoerslangen en buizen aangesloten moeten worden. Deze buisventilatoren lenen zich voor het optimaal afvoeren van gebruikte lucht, door middel van.


Stille buisventilator

De stille buisventilator is gemaakt voor montage tussen ronde kanalen. Hiervoor is de ventilator voorzien van twee in lijn geplaatste ronde aansluitingen. Deze aansluiting schuiven in het kanaal. Hiervoor kan gebruik worden gemaakt van spirobuis of ventilatieslang.


In de doos van de stille buisventilator zitten montagebeugels voor bevestiging. Super stille compacte MIXvent buisventilatoren uitgevoerd in kunststof, voorzien van een speciaal ontwikkelde binnenmantel met geluiddempende foam, welke het motorgeluid direct absorbeert. Motoren Twee toeren regelbaar 230v-50Hz motor. Als je dan gebruik maakt van een ventilator in de slaapkamer dan kun je gestoord worden door het geluid dat de ventilator produceert. Het is daarom van belang om een geruisloze of stille ventilator te nemen die je niet uit je slaap houdt.


Warme slapeloze nachten los je op met een stille ventilator. Deze geruisloze ventilatoren produceren maximaal decibel terwijl ze jouw slaapkamer voorzien van frisse lucht. Je kunt dB vergelijken met zacht geroezemoes, het geluid van de gemiddelde koelkast en natuurgeluiden bij een boswandeling. De bedrijfszekere Cata buisventilatoren hebben krachtige motoren gecombineerd met een zeer stille werking. Ze zijn geschikt voor de meest uitlopende ventilatietoepassingen.


Denk hierbij aan sanitaire voorzieningen, woonhuizen, kantoren, werkruimtes of industriële toepassingen. Er zijn meerdere soorten buisventilatoren , maar meestal ziet hij eruit als op één van deze twee plaatjes: De zwarte buisventilator op het voorbeeld is een centrifugaal ventilator, die zijn vaak heel stil. Een buisventilator is meestal krachtiger dan een gewone badkamerventilator. Dat zie je bijvoorbeeld aan het toerental. U vindt bij ons allerlei soorten buisventilatoren , zoals extreem stille buisventilatoren , kleine buisventilatoren , regelbare buisventilatoren , buisventilatoren met afstandsbediening en nog veel meer.


Stille buisventilator

Ook de buisventilator drie standen regelaar bijvoorbeeld vindt u gewoon in onze webshop. Deze modellen produceren nauwelijks geluid en zijn ideaal voor iedereen die op zijn rust gesteld is. Een extra stille waaier is geschikt voor continu gebruik en kan dus altijd aanstaan. Onze badkamerventilatoren zijn geschikt voor afzuiging in uw badkamer, toilet, berging of iedere andere ruimte in uw huis.


Een ruim assortiment Inbouwventilatoren en inspiratie vind je bij Karwei. Check de voorraad van de bouwmarkt of bestel online! De ventilator kan worden aangesloten op een luchtafvoerkanaal of geplaatst in een buitenmuur met een directe afvoer naar buiten. Het product is geschikt voor zowel. De torenventilator en de staande ventilator hebben bijvoorbeeld een smalle omvang, waardoor deze weinig ruimte in beslag nemen.


De plafondventilator neemt daarentegen helemaal geen ruimte in beslag en voorziet de hele kamer van een frisse bries. Kies dan voor een stille ventilator. Wil je een ventilator voor in de slaapkamer?

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts