vrijdag 27 december 2019

Sunwood marino

Geen abonnement, betaal per film. Vind telefoonnummers, adressen en postcodes van duizenden bedrijven en personen. Zelfs tijdens de koude avonduurtjes.


Vandaag de dag ligt de focus op buitenhaarden, die wij met trots vervaardigen in onze eigen fabriek in Nederland. This makes it easy to place it wherever you like, whenever you like. Het comfort, het haardvuur en de warmte zorgen voor een behaaglijk verblijf in uw tuin.

Marino is a mobile patio fire. Met deze mobiele buitenhaard kunt u nog langer buiten zitten en en genieten van uw tuin. Wanneer de temperatuur buiten daalt en het eigenlijk net te koud wordt om nog langer buiten te kunnen zitten steekt u gewoon de Sunwood buitenhaard aan. Deze veel verkochte terrashaard is, naast de drie standaard uitvoeringen, verkrijgbaar in alle RAL-kleuren. U kunt de kleur bij aanschaf zelf aangeven en daarmee is er altijd een terrashaard naar wens verkrijgbaar.


Veiligheidsglas en staal, drie kleuren, mooi en warm. Voordelen Terrasverwarmingwinkel. Sfeervol en prima geschikt voor de horeca.

Het unieke van deze terrashaard is dat het vuur vanaf alle vier de zijden zichtbaar is. De comfortabele warmte en aantrekkingskracht van het haardvuur garanderen een vol terras, zelfs tijdens koelere avonden. Bovendien past de haard ook in jouw eigen tuin aan huis.


Een mobiele terrashaard met een modern en tijdloos design. Op zoek naar contactgegevens? Vind ze gemakkelijk en snel via Telefoonboek. Hoge kwaliteit buiten sfeerhaard met laag gas gebruik. Het is een Nederlands pruduct en geeft jaren lang plezier.


Click on the preferred language to download your copy of a Sunwood product manual. De beschermhoes is uitermate geschikt voor de bescherming van uw haard tegen bijvoorbeeld stof, vogeluitwerpselen en weersinvloeden van buitenaf. Sunwood marino mobiele terrasverwarming combineert vuur en hitte perfect.


Sunwood patio heaters are currently also available in Ireland. Der Komfort, das Feuer und die Hitze sorgen für einen gemütlichen Aufenthalt in Ihrem Garten. Sie können sich bis in die frühen Morgenstunden verweilen. Dieser vierseitig verglaste und fahrbare Gas-Terrassen-Ofen für den Ausseneinsatz wird von einer handelsüblichen Gasflasche versorgt.


Mit einem einfachen Druck auf den Drehregler machen Sie kühle Abende wieder gemütlich. Mobile patio heater with real flames.

Perfect for restaurants and hotels but is guaranteed to create a create a cozy atmosphere in any exterior space. De afstand van lichtbrandbare materialen tot de haard moet minimaal meter bedragen. Laat het vuur nooit onbeheerd achter. Houdt het product buiten bereik van kinderen wanneer deze in gebruik is, en tot dat deze - volledig is afgekoeld.


Sunwood Door de sfeer en warmte van een buitenhaard of ook wel een tuinhaard of terrashaard genoemd kunt u langer van het buitenleven genieten. De buitenhaarden werken op propaan of aardgas en zijn daarom gemakkelijk te ontsteken. Met deze verrijdbare haard kun je onder de veranda, in de tuin of terras, tot in de late zomeravonden genieten van het warme vlammenspel.


De marino heeft glas aan zijden en maakt al snel gezellige zomeravonden mogelijk. Door de goed uitgedachte constructie zijn de ruiten eenvoudig los te maken en te reinigen.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts