vrijdag 20 december 2019

Trae lyx lak

Dé Online Verfleverancier. Wij adviseren en helpen u graag. Neem vrijblijvend contact op! Wij hebben de Verf die u zoekt. Bekijk ons volledige Assortiment! Van Kwasten tot Verfbakjes. Alle benodigheden voor uw klus!


Door klanten beoordeeld met een 1. Bestel nu bij Werken Met Merken! Voor 22:besteld = de volgende dag geleverd! TRAE LYX PROJECTLAK is een waterverdunbare componenten lak op polyurethaan basis. Het aanbrengen van een laklaag is een populaire manier om vloeren of meubels mooi af te werken.


Het geeft de ondergrond niet alleen een mooie uitstraling, maar het zorgt ook voor de nodige bescherming. Deze meubellak is gemakkelijk te verwerken en is nagenoeg reukloos. Voordeel is dus dat de lak in afgesloten ruimtes geen hinderlijke geur geeft. Het is dé afwerking voor vloeren van hout en voor parket, omdat je daar op een hoogwaardige manier gebruik van kunt maken. Je hebt daarbij de keuze uit een breed assortiment met producten, ook geschikt voor houten meubels voor binnen.


Trae-Lyx Lak koop je eenvoudig online bij bol. Gratis retourneren dagen bedenktijd Snel in huis. De lak geeft het hout een ultramatte () uitstraling. Toepassing Alleen geschikt voor binnentoepassing.


De lak heeft een zeer goede slijtvasthei krasvastheid en is chemicaliën bestendigheid. TRAE LYX Naturel is een watergedragen, oplosmiddelvrije 2-componenten lak van projectkwaliteit op polyurethaanbasis. Het is uitermate geschikt voor parket, plankenvloeren en meubelen in woonruimten en openbare ruimten, zoals b. De lak is geschikt voor lichte, donkere en gekleurde vloeren. Trae - Lyx Naturel - 7ml. Je kunt het product dus op veel verschillende ondergronden aanbrengen.


Trae lyx lak

Aanbiedingen Verf en lak Kwasten en rollers Behang Laminaat Gereedschap en elektra Aanhangwagen en auto Banden en wielen Bevestigingsmaterialen. Hierdoor is de lak bijzonder geschikt om parket, houten vloeren, trappen, deuren en betimmeringen voor lange tijd te verzegelen. Deze parketlak is het ideale product voor professioneel gebruik. Door zijn samenstelling zal de lak niet vergelen en is deze vrijwel reukloos. Te gebruiken voor de bescherming en verfraaiing van al het houtwerk bestaande uit zachte houtsoorten zoals grenen en vuren.


TRAE LYX PARKETLAK is een waterverdunbare lak met een zeer hoge slijt- en stootvastheid. Makkelijk te verwerken en geeft in afgesloten ruimtes geen hinderlijke geur. Deze kunt u zonder Grondlak aanbrengen. De beste keuze voor hardhouten vloeren. De lak zorgt voor een goede bescherming tegen krassen en andere vormen van slijtage.


Trae lyx lak

Bovendien kun je de gelakte vloer goed reinigen met schoonmaakmiddelen, zonder dat de laklaag wordt aangetast.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts