maandag 30 december 2019

Sigmalife ds tx satin

Sigmalife ds tx satin

Sigma verf koop je online bij Verfonline-XL. Voor 17:besteld is morgen in huis! Bekijk dan snel ons assortiment! Dit product is op basis van thixotrope alkydhars.


Stel je vraag dan via het contactformulier op onze contactpagina, wij reageren op werkdagen vrijwel direct. Gebruiksdoel Beschermen en verfraaien van houtconstructies buiten, zoals geveltimmerwerk, balkon- en tuinhekken en betimmeringen. Met een uitstekende weervastheid en duurzaamheid. Het product is biedt goede bescherming tegen UV-straling en is waterafstotend.


Grootste DS winkel van NL. DSi consoles met accessoires en games naar keuze! Deze beits van Sigma is enkel verkrijgbaar in de kleuren van de. Dekkend systeem op kaal, verweerd hout.


Sigmalife ds tx satin

Verweerd hout tot op het gezonde hout verwijderen door middel van mechanisch schuren. Sigmalife ds tx satin online kopen? Les donnees de ce document sont correctes a la date d’emission. Nous nous gardons le droit de modification.


Deze gebruiksklare, zijdeglanzende transparante beits is zeer bijzonder. Door het thixotrope karakter blijft de beits goed op de kwast zitten: ook als de schilder boven het hoofd werkt. De beits is ontwikkeld is op basis van thixotrope alkydhars. Dankzij de hoge elasticiteit is het bij uitstek geschikt voor houtsoorten die een groter zwel- en krimpgedrag vertonen.


Sigmalife ds tx satin

Eventuele barstvorming wordt hierdoor tot een minimum beperkt. Respecte et valorise le veinage du bois. Bon extrait sec qui garantit une bonne épaisseur du film. Excellente résistance aux intempéries et aux ultraviolets. Aspect satiné ciré transparent.


SIGMALIFE DS Acryl ist Kombi-Produkt optimal geeignet als Decorlasur für Beschichtungen im Innenbereich z. Wand- und Deckenverkleidungen Sowie als Grund-, Zwischen- und Schlussbeschichtung für maßhaltige Holzbauteile z. Holzfenster und Außentüren etc. Zijdeglans, thixotrope, transparante beits op basis van alkydhars. Er besitzt eine sehr hohe Transparenz und eine gute Kantenabdeckung. Die Lasur gewährleistet einen Langzeitschutz da sie optimal UV geschützt und wasserabweisend ist. In verband met de beeldscherminstellingen kan de kleur afwijken.


Sigmalife ds tx satin

De gegevens in dit blad zijn correct op de dag van uitgifte. Stel uw vraag dan via ons contactformulier, wij reageren op werkdagen vrijwel direct. Zijdeglanzende watergedragen dekkende beits voor binnen en buiten op basis van een UV-bestendige acrylaatdispersie.


Het verfraaien en beschermen van houtconstructies binnen en buiten zoals geveltimmerwerk, deuren en ramen, balkon- en tuinhekken, enz.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts