vrijdag 27 december 2019

Siergras plantenbak

Alle plantenbakken vind je op beslist. Bestel snel jouw plantenbakken. Shop direct online op beslist. Het grootste online winkelcentrum. Bloembakken online bij LIDL.


De hoogste kwaliteit voor de laagste prijs. Bekijk ons gehele tuinaccessoires assortiment online. Het siergras is prachtig in combinatie met bijvoorbeeld schermbloemige planten. Siergrassen zijn goed te combineren met andere planten in een border. Het gaat er vooral om wat jij een mooie combinatie vindt.


Sommige siergrassen zijn geschikt als solitaire blikvangers in borders, anderen zijn de ideale bodembedekker. Dus het hangt af van wat zwaarder weegt, wintergroen of pluimen. Alle siergrassen hebben sierwaarde in de winter, want ook uitgebloeid blijven ze mooi.


Alleen in het voorjaar snoeit u de meeste, maar ze komen snel weer op. De keuze in tuincentra is groot maar vaak worden deze siergrassen tamelijk prijzig verkocht. De hortensia, de hosta, de lavendel en laagblijvende siergrassen passen in kleinere plantenbakken.


Andere planten hebben juist zwaardere plantenbakken nodig omdat ze flink de hoogte in groeien of aan de bovenkant zwaarder zijn. Toch blijft het nog steeds een makkelijk te onderhouden plant eens je weet wat ze nodig hebben. Door de vele keuze in ”modellen” en kleuren kan je met siergrassen jouw terras of balkon helemaal personaliseren. Er zijn talloze families binnen de siergrassen.


Gras – dat klinkt misschien een beetje saai. Gras is meer dan alleen de groene sprieten van je gazon. Je hebt ook tientallen soorten siergrassen die je tuin kunnen verfraaien. Geef je siergras na het verplanten even lekker veel water.


Je kan siergras planten vanaf maart tot aan de late herfst. Kies wel een ‘natte’ vorstvrije periode. Siergras doet het goed op veel verschillende bodemsoorten. Bemesten is meestal niet nodig.


Siergras plantenbak

Als je siergras in de herfst plant, is extra water ook niet nodig. De geselecteerde siergrassen zijn gemakkelijk te verzorgen en eenmaal aangeslagen vereisen ze weinig onderhoud. Mooie, hoge en lage siergrassen. Bovendien laten deze grassoorten zich uitstekend combineren met veel vaste tuinplanten. De grootste collectie plantenbakken hier!


Bespaar tot wel via kiesproduct. Alle soorten siergras , Carex, Festuca, Pennisetum en meer. Kijk dan altijd nog even naar de grootte van de plantenbak die je plant nodig heeft! Wij staan u graag te woord.


Siergras plantenbak

Wanneer u op zoek bent naar iets specifieks dat u niet direct kunt vinden, vertel het ons dan gewoon! Wintergroene, groenblijvende siergrassen. Uiteraard is ook ook mogelijk om losse plantenbakken zonder beplanting te kopen. Uw plant in pot wordt netjes bij u thuis bezorgd en op locatie.


De bloempluimen van siergras zijn zeer decoratief en het gras wuift prachtig in de wind. Plant in pot online bestellen. En er zijn veel varianten in siergrassen.


Siergras plantenbak

Zoals laagblijvende of bodembedekkende siergrassen die het onkruid tegenhouden en goed onder struiken en bomen kunnen groeien. Zo komen deze kunstgrassen goed tot hun recht in plantenbakken als afscheiding, in speeltuinen, zwembaden, etalages, bij beurzen en markten. Onze kunstgrasplanten zijn voorzien van een stevige pot en daarmee makkelijk te verwerken in bijvoorbeeld een grotere plantenbak of afscheiding.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts