vrijdag 20 december 2019

Zelf poef maken vulling

Ontwerp uw huis met bijpassende Poefs. Ontdek ons unieke assortiment poefs. Vandaag bestel morgen in huis! Maak van jouw huis jouw thuis.


Als je alle stappen goed hebt doorlopen, heb je nu een lege poef.

Vul hem met de vulling tot hij lekker vol is en comfortabel zit (als je ESP parels gebruikt, wil je misschien een binnenzak gebruiken, anders ligt je vloer straks bezaaid met bolletjes). Je poef is nu klaar voor jaren zitplezier! Koop poef vulling van polyether vlokken bij Schuimrubber Betaalbaar. De poef is voorzien van een vulrits en is stevig gevuld.


Binnenkussens voor poefen , verkrijgbaar in verschillende afmetingen. Alle binnenkussen poef zijn gevuld met tempexkorrels en voorzien van rits. Veel verschillende maten om zelf een poef te vullen.

Vierkant en rond met een stevige vulling. Daardoor krijg je dat mooie patroontje over je poef heen. Update: Ik ben begonnen met poef nummer twee, met dezelfde garen van de Action, maar dan in een andere kleur (taupe). Ik deed al een rij minder dan dit patroon (zodat het een iets kleiner poefje wordt) en kwam net over de helft van de hele poef.


Poef vulling met EPS parels bestel je bij Schuimrubber Betaalbaar. Breed assortiment en de scherpste prijzen. Bekijk nu onze mogelijkheden online.


Sinds ik bij Loods een poef zag met een grafische print, wist ik dat ik er ook één wilde hebben. Maarja, honderd euro vond ik toch best wel veel geld voor zoiets. Een poef kan je overal kwijt. En als je hem dan ook nog helemaal kan maken zoals jij dat wilt.


Wat wil je dan nog meer… Kleurechte en slijtvaste poefjes. Nofruit garandeert een hoge afwerkingsgraad van je poefjes, met 1 kleurechte en slijtvaste materialen. Wij maken mooie en heerlijk zittende poefjes, afgestemd op jouw speciale wensen. Maar geen zin om teveel geld uit te geven voor een gebreide poef ? Wil jij ook zelf een leuke poef maken ?

Je kunt er op zitten, maar er ook iets in opbergen! En omdat je hem kunt maken zoals jij het wilt, bijvoorbeeld qua grootte, kleur en versiering, past hij in elk interieur. Zeker niet met dit stappenplan. Allemaal zijn ze met de bijbehorende werkbeschrijving heel goed zelf te maken. Wat is het hip, dat zpagetti haken.


Met grof garen en een grote haaknaald maak je de mooiste dingen voor in je huis. Om een poef met ribbel of een krukhoesje (bijvoorbeeld voor het krukje van de Action) te haken, gebruik je hetzelfde patroon. We zijn erg blij dat we ervoor kozen de poef zelf te maken. Het was eventjes zwoegen, zo naaien met de han maar dan heb je ook wel wat.


Een andere mogelijkheid zou zijn om de poef met de naaimachine te maken , en dan volledig dicht te doen behalve langs onder. Naai een sloop door de stof dubbel te vouwen tot een sloop van 65×14 laat een stukje open. Doe de fiberfill in de sloop en naai het laatste stukje dicht. Van warme sjaals tot heerlijke dikke vesten én zelfs een stevige, unieke poef ! Je hebt ze in alle kleuren, mét prints, maar ook zonder.


Maar, waarom maak je er niet een zelf ? Al jaren zie je overal poefs opduiken, in woonkamers, slaapkamers en kinderkamers. Ze zitten lekker en het staat vaak nog mooi ook. Daarom hebben wij een aantal leuke breipatronen voor poefs gezocht.


Voor de meeste poefs heb je flink wat wol nodig en iets om de poef te vullen. Voor de vulling wordt vaak een oud kussen of oud dekbed gebruikt. Ik dacht, toch leuk om te delen en misschien wat inspiratie. Daar was een bak die vol lag met grote reclame doeken van stevig nylon.


Material: Je hebt voor deze poef grote bollen Shirt Yarn nodig, die kan je HIER kopen. Je hebt een paar breinaalden van 18mm dik nodig, ik heb de mijne zelf gemaakt (langer dan normale naalden) omdat als je gewone naalden gebruikt het er niet op past.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts