donderdag 19 december 2019

Sigma siloxan fix

Bekijk dan snel ons assortiment! Dé Online Verfleverancier. Van Kwasten tot Verfbakjes. Alle benodigheden voor uw klus! Gegarandeerd de Verf die u zoekt. Wij adviseren en helpen u graag. Voor 20:uur bestel morgen in huis! Specialistisch advies nodig?


Sigma siloxan fix

Sigma Siloxan Fix Aqua Beoordelen. Wij helpen u graag bij het vinden van het juiste product. Stel uw vraag dan via ons contactformulier, wij reageren op werkdagen vrijwel direct. Het voorstrijkmiddel nivelleert de zuiging, is onverzeepbaar en kleurloos.


Dit fixeermiddel uit de Siloxan productlijn wordt geleverd in jerrycans van liter. Voorkomt de glansbontheid van de afwerking en nivelleert de. Brengt een goede hechting tot stand.


Sigma siloxan fix

Gebruiksdoel Fixeren van sterk zuigende minerale ondergronden. Onze producten moeten een hoogwaardige oppervlaktebescherming, afwerking én verfraaiing bieden en daarbij mens en milieu zo min mogelijk belasten. Ook geschikt voor het fixeren van een licht tot matig zuigende ondergrond die licht poedert. Het product heeft een hoog indringend vermogen.


Korting tot wel Gratis verzending vanaf euro Voor 16:bestel volgende dag in huis. Hoeveelheid kan u vermenigvuldigen met het te schilderen. Siloxan Fix Primer is een transparante watergedragen grondlaag voor buiten op basis van siliconenharsemulsie. Voor grond- en tussenlagenstructuurbedekking.


Deze voorstrijkmiddel is uitstekend geschikt voor buiten en zorgt ervoor dat zuigende ondergronden minder zuigend worden. De fixeermiddel zorgt voor een goede hechting tussen de onderlaag en de muurverf. De gegevens in dit blad zijn correct op de dag van uitgifte. Het voorkomt bovendien glansbontheid van de afwerking. Siloxan Synfix Primer is een transparante, waterafstotende solventgedragen grond- en fixeerlaag voor buiten met een hoog indringingsvermogen.


Transparante solventgedragen grond- en fixeerlaag voor buiten op basis van siloxaanharscombinatie. Benyttes til grunding af faste, normalt sugende mineralske underlag, samt let smittende bæredygtige gamle malinglag. Het is geschikt voor het voorstrijken van normaal zuigende minerale ondergronden.


Sigma siloxan fix

Bestel goedkoop bij Goudverf. Vul zelf een kleurcode of naam naar keuze in of klik op een kleur in een waaier. Voorstrijken van normaal zuigende minerale ondergronden. Ook wordt dit fixeermiddel gebruikt voor het voorstrijken van bestaande silicaat-afwerkingen.


Fixateur pour des finitions de silicate existant. SIGMA SILOXAN FIX SYN Conform Verordening (EG) nr. REACH), Bijlage II, zoals gewijzigd bij Verordening (EU) nr. Till grundning av fasta normalt sugande mineraliska underlag samt lätt smetande bärkraftiga gamla färgunderlag. Ytterst diffusionsöppen och mycket goda inträngande egenskaper.


Sigma siloxan fix

Waar nodig de ondergrond repareren. Toepassing op beton wordt afgeraden!

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts