vrijdag 13 december 2019

Sigma amarol rapid primer

Beschikbaar in heel veel kleuren. Sigma verf koop je online bij Verfonline-XL. Bestel nu je Sigma producten! Rapid Primer van Sigma bestellen?


Verfwebwinkel wordt beoordeeld met een uit ruim 3. Groot assortiment aan primers. Gratis verzending vanaf Euro! Sigma Amarol Primer is een van de eerste grondverven op de markt. Het is inmiddels een vertrouwd product dat zich heeft ontwikkeld tot een standaard onder de grondverven. Sigma Rapid Primer is een sneldrogende grondverf.


Ideaal voor situaties waar meerdere lagen op één dag aangebracht moeten worden. Bijvoorbeeld voor het bijwerken van bestaande verflagen en het gronden van sponningen. U kunt het uitstekend overschilderen met bijvoorbeeld Sigma Schakelverf Semi-Gloss.


Sigma amarol rapid primer

Gebruiksdoel Gronden van hout en kunststof in onderhoudssystemen. Sigma amarol rapid primer is uitstekend geschikt onder de andere Amarol producten. Door zijn snelle droging is het mogelijk de grond en aflak op dag aan te brengen.


Kleuren Wit en elke mogelijke kleur zoals de Ral kleuren of de Sigma kleurenwaaier. Sneldrogende en goed dekkende grondverf voor binnen en buiten. Zeer geschikt voor het gronden van kaal hout en het overgronden van oude verflagen op hout en metaal. Deze primer kan ook prima onder de Sigma S2U producten worden aangebracht. Bij vervuiling van rivieren, meren of rioleringen de plaatselijke gemeente of verantwoordelijke overheid hiervan in kennis stellen.


Sigma amarol rapid primer

Pas deze grondverf toe in situaties waar meerdere lagen op één dag aangebracht moeten worden. Deze grondverf is sneldrogend en heeft een goed dekkend vermogen, is geschikt voor binnen en buiten. Sigma heeft de beste verf voor een perfect resultaat in de mooiste kleuren. Ruim assortiment aan Rapid nietmachines, nieten en meer.


Vind Hier Alles van Rapide Voor je Dier. Voor 20:uur bestel morgen in huis! SIGMA AMAROL RAPID PRIMER VEILIGHEIDSINFORMATIEBLAD Productnaam Conform Verordening (EG) nr. REACH), Bijlage II, zoals gewijzigd bij Verordening (EU) nr.


Nederland: Overige middelen ter Niet beschikbaar. Het product bestaat al lang en is daardoor goed door ontwikkeld. Het is uitstekend over te schilderen met bijvoorbeeld Sigma Schakelverf Semi-Gloss. De Amarol primer is een van de eerste grondverven op de markt.


Dankzij zijn hoge dekkracht en goede hechting zet hij de standaard voor een goede grondverf. Kan gebruikt worden op hout, kunstof en, mits voorzien van een geschikt primersysteem, ook op staal en non-ferro metaal. Verpakkingseenheid liter.


Sigma Grondverf voor het doorbehandelen van kaal hout. Sigma primer heeft de juiste hechting die je van een Sigma grondlak kan verwachten. Koop dus nu Sigma professionele primer online.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts