woensdag 4 december 2019

Wissellijst 61x91 5cm

Doe inspiratie op en bestel direct. Altijd de perfecte wissellijst. Neem eenvoudig contact met ons op! Profiteer bij elke bestelling. Koop slim, ontvang kwaliteit!


Mooie houtkleurige wissellijsten. Lichte en natuurlijke uitstraling. Ruim aanbod wissellijsten. Gratis verzending boven 39€. Er zijn tienduizenden producten beschikbaar in het online assortiment, waarvan de meeste uit voorraad leverbaar zijn.


De levertijd van je product hangt af van de beschikbaarheid van het product in de productvoorraad. Wissellijst 61x95cm Zwart - Kunststof snel in huis. Gewoon je e-mailadres invoeren, versturen en we waarschuwen je zodra het artikel weer online te bestellen is. Deze grote lijsten hebben een hoge kwaliteit met een slimme constructie waardoor u ze gemakkelijk in elkaar kunt zetten. We hebben een groot aanbod grote wissellijsten in verschillende uitvoeringen van zowel hout als aluminium.


Wissellijst 61x91 5cm

Fotolijst Utrecht - zilver - 61x, cm. Deze Luxe wissellijst is gemaakt voor maxi-posters in het formaat 61x, 5cm. Makkelijk bestellen Snelle levering Evt.


Wees voorzichtig wanneer je de poster in het kader brengt, want het is heel fragiel. Eenmaal het kader hangt ziet het er wel heel goed uit. Het hangt ook stevig en beweegt niet als je er langsloopt.


Wissellijst 61x91 5cm

Ja Nee Meer over cookies REINDERS! Nu voordelig bij Leen Bakker! Koperen metalen lijst, 61xKoperen metalen lijst passend voor posters en prints van 61x91.


Deze stijlvolle en moderne koperen lijsten voegen een frisse uitstraling toe en de lijst accentueert de kunst die je voor je huis kiest! Onze koperen lijsten hebben een front van acryl glas, dat lichtgewicht en onbreekbaar is. Eenvoudig online bestellen bij HORNBACH. My Neighbour Totoro Poster 61x91.


Wissellijst 61x91 5cm

Naast deze zilveren uitvoering is de lijst ook verkrijgbaar in het zwart en diverse andere formaten. Zilveren metalen lijst, 61x- Zilveren metalen lijst voor posters met afmeting 61x. Met deze houten wissellijst 61x95cm krijgt u een echte blikvanger aan de muur! Het aluminiumprofiel, waarmee wij de fotolijsten samenstellen kopen wij rechtstreeks in bij Nielsen, de fabrikant. Uw aluminium wissellijst wordt vervolgens speciaal voor u gemaakt.


Ook te gebruiken zonder passe. Bestel eenvoudig en snel op beslist. Gouden metalen lijst, 61xGouden metalen lijst die past voor posters van 61xcm. Met een gouden lijst geef je jouw fotowand een stijlvol accent en de rijke kleur geeft je huis gelijk een stijlvolle uitstraling!


De glazen voorkant is transparant acryl glas, wat een onbreekbaar en lichtgewicht materiaal is. De praktische wissellijst van Xenos is speciaal voor onze maxi-poster ontworpen. De lijst biedt een stijlvolle maar betaalbare mogelijkheid uw poster te presenteren en te beschermen tegen stof of krassen. De rugwand heeft sluitclips en een ophangsysteem. De lijst kan zowel horizontaal als verticaal opgehangen worden.


Op deze pagina vindt u onze wissellijsten om posters mee op te hangen. Lijsten - Poster 61x, 5cm. Hole in the Wall biedt lijsten aan in een houten of kunststof kwaliteit in de kleur zwart. De lijsten zijn verkrijgbaar in de formaten: 61x, 5cm , 35x9 5cm en 40x50cm. Onze sales afdeling beantwoordt graag alle vragen over de lijsten.


Wit houten lijst - Witte houten lijst passend voor posters van 61x.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts