woensdag 18 juli 2018

Woonideeen muur

Woonideeen muur

Woonideeen online bestellen. Kosteloos tot in de woning geleverd! Geef je interieur een persoonlijke toets. Bij ons is voor elke stijl en budget wat wils. Kwalitatief en weer helemaal in.


De beste materialen voor je tuin! Loungemeubels voor elke smaak. Ontspannen in je eigen tuin! Een Tuintafel voor iedereen. Ideaal voor balkon, terras of tuin! Tuinmeubelen voor elke smaak. Professionele vochtbestrijding.


Oorzaken, oplossingen en scherpe tarieven. Geweldige woonideeën online. Alles voor uw woonkamer bij woonwarenhuis OTTO! Maak het jezelf gemakkelijk en shop ontspannen bij OTTO.


Hier vind je wat jij zoekt! Vind jij een sfeervolle woonkamer ook zo belangrijk? Op zoek naar woonideeën voor je interieur of tuin?


De werkkamer van Lisanne is de plek waar zij helemaal tot rust komt. De muur is geverfd in de kleur Raaf van Histor. Aan de muur foto’s die Lisanne van Pinterest heeft gehaald.


Woonideeen muur

Je kan een donkergroene muur natuurlijk combineren met lichte kleuren voor een frisse look - maar als je het aandurft, is het ook tof om juist voort te borduren op de donkere tinten. Het zorgt voor warmte en een luxe uitstraling. Hoewel donkere kleuren een ruimte kleiner laten ogen, is het juist geschikt in een slaapkamer.


Nog meer schilderen: halve muur. Je muur maar voor de helft schilderen is helemaal zo gek nog niet. Vroeger koos met voor lambrisering of houten panelen om een scheiding in kleur aan te geven op de muren.


Woonideeen muur

Het kan nog veel simpeler: gewoon verven. Wees niet bang om dit woonidee te gebruiken. Ideeën opdoen voor de woonkamer? Een nieuwe bank, een andere indeling of een mix van woonstijlen.


Hieronder vind je de leukste inspiratie voor de woonkamer. DIY ofwel do it yourself of zelfmaken. Vaak makkelijker dan je denkt en vooral ook heel leuk om mee aan de slag te gaan: een nieuw woonitem dat je zelf kunt maken. Bekijk meer ideeën over Chinoiserie behang, Muur en Lege muur.


Woonideeen muur

Een prachtige Mandala muur Sticker Nootmuskaat van prachtig ontworpen muur stickers en muur citaten zijn een stijlvolle moderne manier om te decoreren een kamer of een kamer makeover, zonder de rotzooi worden uitgevoerd. Bij het bepalen van de kleuren van de woonkamermuren dient men zich er van te vergewissen of de hele ruimte dezelfde tint moet krijgen of dat juist een combinatie van meerdere tonen gewenst is. Daarbij is van belang hoe groot de muren zijn en hoeveel zonlicht er overdag de woonkamer binnenkomt. Maar de kleur van de muur bepaalt niet alleen de uitstraling van een ruimte.


Het is juist de combinatie met wanddecoratie die de woonkamer qua muren afmaakt en zo voor de uiteindelijke sfeer zorgt. Omdat wanddecoratie zo belangrijk is, plaatsen we op Woontrendz ook de leukste woonkamer muurdecoratie ideeën. Slapen in stijl, wie wil dat nou niet? Combineer niet alleen kleuren, maar ook verschillende stijlen behang, wanneer je liever gaat behangen dan schilderen. Wissel hout af met metalen accenten, of ga voor een combinatie van verschillende patronen: decoreer de muren met strepen, rondjes of andere verfpatronen om de ruimte extra karakter te geven.


Wil je wooninspiratie op doen? Je kunt hier ook gratis informatie aanvragen.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts