vrijdag 27 juli 2018

Transparante muurverf

Transparante muurverf

Kies uit producten vanaf € 295. Gratis retourneren dagen bedenktijd Snel in huis. Muurverf tegen de laagste prijzen. Ga naar zoeken Ga naar hoofdinhoud.


Transparante muurverf

Histor Highlights muurverf transparant glimmer stone 7ml is een watergedragen, transparante muurverf met een toevoeging van koperen en zilveren deeltjes. Met de verf geef je een glinsterend en steenachtig graniet effect aan je muren of plafonds. En daarin kun je zo ver gaan als je zelf wilt. GAMMA muurvernis kleurloos mat liter is een kleurloze, matte muurvernis. Dit product maakt geschilderde muren vuil- en vochtafstotend en optimaal afwasbaar waardoor.


Topverf van alle merken koop je online bij Verfwinkel. Vóór 23:bestel morgen in huis! Bijvoorbeeld voor afwasbare muurverf voor keuken of kinderkamer. Let op: Een transparante muurcoating zal altijd sterker zijn dan een afwasbare muurverf , hoe goed deze ook is. Een transparant bindmiddel is namelijk sterker dan hetzelfde bindmiddel dat ook een dekkende functie moet hebben (dus ook pigment moet binden).


Geschikt als parketlak, kozijnen en als afwerking over muurverf voor een betere reiniging en slijtvastheid. Transparante Verf koop je eenvoudig online bij bol. Gelukkig zijn er tegenwoordig speciale transparante coatings voor muren op de markt.


Hierdoor hoef je muurverf achter het fornuis niet meer te beschermen met parketlak of blanke PU-lak. De oplossing voor de eerdergenoemde nadelen van muurverf achter het fornuis komt van Bichemie Coatings (de fabrikant van TRAE LYX). De muurverf is gebruiksklaar en hoeft niet verdund te worden. Voor gebruik de muurverf goed doorroeren. Voor het schilderen eerst de plinten, kozijnen en stopcontacten afplakken en de vloer en meubels afdekken.


Start eerst met het aanbrengen van de muurverf langs de kanten van het te schilderen oppervlak. Geef je schilderwerk een extra touch met deze transparante glanzende muurvernis op waterbasis. Deze muurvernis met glitters is ademen reukarm, sneldrogend en beschermt donker geschilderde muren tegen witte vegen en vervuling. Inhoud: 5ml (goed voor ongeveer m2).


Sikkens, Sigma en Trimetal. Wil jij van je muur een echte eyecatcher maken, ga dan aan de slag met transparante vlakken. De mogelijkheden zijn eindeloos.


Met onze instructie video en onderstaand stappenplan kan het niet mis gaan. Voor het maken van de transparante vlakken gebruiken we Histor Perfect F inish muurverf , voor circa verdund met water. Andere soorten verf, zoals grondverf en muurverf gebruikt u om bescherming te bieden tegen weersinvloeden, stoten of eenvoudigweg om uw houtwerk of andere ondergrond te beschermen en te verduurzamen. Decoprof biedt u ruime keuze in al deze mogelijkeden.


Verf voor buiten heb je in vele soorten, U kunt kiezen uit een dekkend verfsysteem of een transparante lak. Kies voor een latex muurverf als je jouw muur of plafond wit wil schilderen. Het is ook mogelijk om de verf te mixen in jouw gewenste kleur.


Transparante muurverf

Sommige muurverven zijn geschikt voor badkamer en keuken omdat ze vochtbestendiger zijn. Dit komt omdat ze bestanddelen hebben die schimmelvorming tegengaan.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts