maandag 16 juli 2018

Werken met zilverklei

StepStone biedt de beste vacatures van topwerkgevers. Plaats uw Jobaanbieding nu online. Word gevonden door Recruiters! Krijg nieuwe jobaanbiedingen. Zoek Nu Sneller, Beter en Slimmer bij Vinden.

Laat je inspireren door ons grote aanbod Metz. Jij bepaalt hoe je betaalt! Vandaag bestel morgen in huis. Ervaar het gemak van Wehkamp. Wij leveren de materialen en gereedschappenvoor particulieren en professionals, zoals zilverklei en metaalklei, de materialen om ermee te werken , zilveren onderdelen en een veelheid aan materialen en aanvullingen om zelfstandig mooie volwaardige sieraden mee te maken.


Voor het werken met zilverklei zijn er geen speciale vaardigheden vereist. Onder begeleiding van Aai Do Art leer je enkele eenvoudige basistechnieken die iedereen in staat stelt om een zeer persoonlijk kunstwerk te creëren.

In deze categorie vindt je al het benodigde gereedschap voor het werken met zilverklei voor zowel beginners als gevorderden. De categorien zijn onder verdeeld in: Gereedschap: algemeen gereedschap voor zowel beginners als gevorderden. Werken met zilverklei 6heeft de volgende voordelen: - Het kan op lage temperatuur gebakken worden, zelfs op het gasfornuis.


Er kunnen eerste gehalte zilverden fournituren meegebakken worden. Het is het beste soort om samen met glas en zelfs met enkele edelstenen te gebruiken. Je kan er elke vorm aan geven die je zelf wil.


Een van de dingen waar we rekening mee moeten houden als we met zilverklei werken is dat het zeer snel droogt. Omdat er heel veel mensen die met zilverklei werken vaak zelf ook glaskralen branden hebben wij deze materialen opgenomen in ons assortiment. In deze cursus van sessies ontdek je hoe het is om met klei te werken. Aan de hand van enkele technieken leer je verschillende manieren om een werkstuk op te bouwen.


We verkennen de mogelijkheden om een werkstuk te versieren en te kleuren voor en na het bakken. Ideaal om te ontdekken of werken met klei ook iets voor jou is! Repareren is mogelijk met Overlay paste of met de regular Zilverklei pasta. Hoe kan ik zilverklei afbakken?


Persoonlijke en unieke sieraden maken tijdens een workshop zilverklei bij ArtiChic in Hillegom In het gezellige atelier, gelegen tussen de bollenvelden in Hillegom, leert u tijdens de workshops werken met de diverse materialen en de benodigde gereedschappen.

Vind werk en het nu op Kensaq. Op diverse plaatsen binnen deze website treft u een fotogallery aan. De getoonde sieraden zijn gemaakt door cursisten.


Geniet van de mooie ontwerpen en laat u inspireren! Veel plezier met het bekijken van deze website. Heeft u een suggestie of tip, ik verneem ze graag! We starten met een organisch juweel van natuurlijk materiaal.


We vormen de blaadjes van de Dahlia Bloem uit zilverpapier, ontwerpen de bloem met zilverklei en de zilverblaadjes en werken de Dahlia Bloem hanger volledig af. Les : We leren zilver spuiten op de filigraanmal. We werken ons organisch juweel verder af. Zilverklei basis: Hieronder vindt u een beknopte handleiding om aan de slag te gaan met het basispakket. Als u nog nooit met zilverklei heeft gewerkt is handig om te weten dat zilverklei droogt aan de lucht.


Algemene introductie en inoefenen van kleitechnieken voor het maken van juwelen in zilverklei. Er wordt begonnen met het maken van een hanger in zilverklei. Werken met Art Clay Silver zilverklei heeft de volgende voordelen:- Het kan op lage temperatuur gebakken worden, zelfs op het gasfornuis. Sessie 3: Hoe maak je een ring. Je maakt een sieraad naar eigen ontwerp: een hanger, oorbellen, een ring, een broche of een wisselarmband.


Heb je nog nooit met zilverklei gewerkt, dan raad ik aan om te beginnen met een hanger of oorbellen. Daarna gaan we aan de slag! Eerst met testklei daarna met zilver.


Het is ook mogelijk om te werken met UV-resin, een transparante of gekleurde hars die je in ringen, hangers en oorbellen kan verwerken.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts