woensdag 11 juli 2018

Clien z aquamarijn

Clien z aquamarijn

Vandaag bestel vandaag verzonden. Zoek naar stoffer en blik op de nieuwe KensaQ. Via onderstaande link vindt u het vervangende product. Clien - Z Naturel wordt geleverd zolang de voorraad strekt.


Clien z aquamarijn

Na elke behandeling blijft op de ondergrond een dun beschermend en voedend zeeplaagje achter. Niet bedoeld voor normale periodieke reiniging. Edelstenen nu al vanaf € online. Maakt het mogelijk om je vloer of meubel regelmatig vochtig te reinigen.


Voedend dweilmiddel speciaal voor het (licht) vochtig reinigen van met olie behandelde oppervlakken. Simpel de vloerzeep toevoegen aan het dweilwater. Met kokosolie voor extra bescherming. Hierna is uw vloer weer beter bestand tegen vuil en vlekken. Bevat kokosolie voor extra bescherming.


Het is een biologisch afbreekbaar, mild geurend onderhoudsmiddel op basis van hoogwaardige plantaardige zeep en natuurlijke oliën. Lokale aanbiedingen - Ga ervoor! Je internetbrowser wordt niet (meer) ondersteund. Marktplaats kan daardoor minder goed werken.


Het is te verkrijgen in twee kleuren, naturel en wit. Het is oplosmiddelvrij en vormt een beschermlaag van zeep. Reinig het oppervlak (niet te nat) met een dweil of borstel en laat het minuten intrekken. Aquamarijn Solim Hardwax Wit liter. Het onderhoudsproduct heeft het meeste effect als u uw houten vloer of meubel regelmatig reinigt met Clien - z. Voedende en beschermende onderhoudszeep voor white-wash geoliede vloeren.


Clien z aquamarijn

Het is een intensieve reiniger voor het verwijderen van zeepresten, vuil en vlekken. Natuurlijke houtzeep voor geoliede oppervlakken. Clien - z is bedoeld voor Corcol Royl olie 2k behandelde vloeren. Na het behandelen met Clien -S herstel je het oppervlak met de oorspronkelijke producten.


AquaMarijn werkt met één vaste contactpersoon voor elke cliënt. Dit is ten alle tijden een hulpverlener met een HBO achtergrond. Indien nodig ontvangt de cliënt zorg van meerdere hulpverleners. Voor het onderhoud van olie- en.


Clien z aquamarijn

De reiniger is voor regelmatig gebruik. Clien -R wordt geleverd zolang de voorraad strekt. Uw bestelling wordt Gratis verzonden vanaf 2binnen Nederland. Laat toe je vloer of meubel regelmatig vochtig te reinigen.


Het is een krachtige, huidvriendelijke en volledig biologisch afbreekbare oppervlaktereiniger voor het regelmatig reinigen van oppervlakken die met hardwaxolie behandeld zijn. CLIEN -R is zuinig in gebruik en heeft een aangename frisse geur. Na dweilen en spoelen met een in schoon water uitgewrongen dweil of vloermop om resten vuil en CLIEN -S volledig te verwijderen.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts