maandag 23 juli 2018

Hoogglans vernis

Ruim assortiment hoogglans. Alle merken voor de laagste prijs. Shop direct online op beslist. Kasten voor lage prijzen online. Vernis hoogglans van Polyvine voor een optimale bescherming van bijvoorbeeld tafelbladen, stoelzittingen en –poten, en keukenkastjes.


Montana spuitbus hoogglans vernis 4ml. Deze low pressure acrylic spray paint biedt tevens alles voor de professionele graffiti artist. Rambo Pantser Vernis Hoogglans Rambo Pantser Vernis Hoogglans is een blanke hoogglanzende vernis op basis van acryl.


De lak heeft een mooi eindresultaat en goede bescherming. Het accentueert de houtnerftekening, is vocht en vuilwerend en gemakkelijk verwerkbaar. Parketlak hoogglans is een waterverdunbare lak met een zeer hoge slijt- en stootvastheid.


Hoogglans vernis

Hierdoor is de lak bijzonder geschikt om parket, houten vloeren, trappen, deuren en betimmeringen voor lange tijd te verzegelen. Dankzij de kraakheldere en diepe hoogglans , zorgt deze blanke lak er voor dat uw kleurlak een ongekende hoogglans krijgt met de beste bescherming tegen benzine, krassen, UV-straling en chemicaliën. SprayMax 2K blanke lak hoogglans is bij ons te koop in 250ml en 400ml spuitbus. Motip spuitvernis transparant hoogglans 4ml is een sneldrogende transparante lak voor decoratieve doeleinden.


De Rambo Pantser vernis acryl hoogglans blank 2ml is een vernis die zorgt voor een fraaie houtafwerking. Het is geschikt voor meubels, kozijnen, deuren en betimmeringen binnenshuis. De belangrijkste leverancierslanden of -regio's zijn china, S. Hongkong en india, die respectievelijk , en voorzien van hoogglans vernis.


Hoogglans vernis

Vallejo Gloss Varnish - Hoogglans acryl vernis op waterbasis met een nieuwe sneldrogende formule en een acryl resin van een buitengewone stevigheid en hardheid. De vernis op waterbasis droogt snel en is reukarm. Het beschermd modellen tegen stof en krassen, vuil en vocht. Drost Develon PU Vernis Hoogglans Drost Develon PU Vernis hoogglans is een polyurethaan gemodificeerde alkydhars hoogglans vernis. Hoge glans, lang glansbehoud (door ingebouwd UV-filter), snelle droging, goede vulling en vloeiing.


Toepassing: op houtwerk voor binnen en buiten Gebruik: Vóór gebruik goed oproeren. De allersterkste afwerking met Polyvine Decorateursvernis Hoogglans liter. Breng eerst twee lagen hoogglans of zijdeglans aan en de laatste laag Polyvine Decorateursvernis mat. De hoog – zijdeglans en matte vernis gaan een verbinding aan waardoor u een hardheidsgraad heeft doe onovertroffen is. Hammerite Metaalvernis is een transparante hoogglans vernis die speciaal is ontwikkeld voor de bescherming en verfraaiing van metalen objecten binnen.


De Vyachtvernis is ideaal om je buitenhout tegen invloeden van het zeeklimaat en uv-straling te beschermen. Daarnaast is de vernis waterdicht en zoutbestendig. Hammerite metaalvernis transparant hoogglans 4ml is een decoratieve, roestwerende metaallak voor alle soorten metaal binnenshuis met uitzondering van non-ferro metalen zoals aluminium, zink en koper. Je kunt het zonder grondverf direct over roest aanbrengen.


Schilderen met succes doet u met verf van Sigma. Sigma heeft de beste verf voor een perfect resultaat in de mooiste kleuren. Doop de spalter in de vernis en breng dit van boven naar onder aan in egale lagen.


Hoogglans vernis

Werk snel en blijf niet te veel in de laag vernis doorstrijken. Zodra het droogproces begint, wordt de vernis stroperig en maak je alleen maar meer strepen in de vernis. Laat deze laag goed drogen.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts