dinsdag 10 juli 2018

Maak je eigen horloge

Onze Experts Selecteren en Verifiëren Elke Week Meer Dan 50. Haal nog meer uit je geld. Vind maak je het nu op Kensaq. Doe mee en profiteer nu nog van deze mooie deal!


Altijd al een uniek horloge willen hebben?

Bij de Swiss Watch fabrikant 1Time kun je je eigen horloge ontwerpen: het uurwerk, de wijzerplaat, het kastje. Elk horloge is gemaakt van een uniek stuk hout, waardoor de houtpatronen bij elk horloge verschillen. De horloges zijn dus altijd one of a kind!


MAAK HET HORLOGE PERSOONLIJK. Personaliseer het horloge en laat een tekst graveren op de achterkant! Met behulp van onze design tool kun je jouw eigen persoonlijke tekst laten graveren.


Houten horloge Gobi is een klassiek en luxe model, gemaakt van zebrano hout.

Maak je houten horloge nog unieker met een persoonlijk gravering aan de achterzijde. Ontwerp je persoonlijke houten horloge eenvoudig met onze design tool ! Een gepersonaliseerd Revolo horloge is ook een bijzondere manier om de blijvende waardering voor elke speciale persoonlijke of zakelijke relatie te onderstrepen. Een eigen tekst of beeld aan de achterzijde van het horloge of aan de bovenkant van de luxe verpakking, verhoogt het persoonlijke karakter en de waardering van de ontvanger.


Net als ieder ander accessoire heeft je horloge onderhoud nodig. Naar loop van tijd kan het horloge vies en dof raken door restjes vuil of zweet. Zeker wanneer je een (leren) band wat strakker om je pols draagt kan naar verloop van tijd vuil zichtbaar worden.


Zelf je horloge schoonmaken kan eenvoudig en snel. Vind de fabrikant Maak Je Eigen Horloge van hoge kwaliteit Maak Je Eigen Horloge , leverancier en producten voor de laagste prijzen bij Alibaba. Elke bestelling wordt geleverd in een metalen doosje, beschermd in bubbeltjes verpakking.


Voor alle horloges geldt een garantietermijn van twee jaar. Hoe maak je je eigen armband horloge ? Een los horloge dat onder en boven een haakje heeft. Ik kocht mijn ‘watch face’ online bij Always Affordable Jewelry.


Sieraden elastiek (Xenos 99) Kralen (Xenos 99) Werkwijze. Je kunt een haakje aan het horloge maken, of de draad gewoon door het oogje van het horloge halen.

Tijdens het seminar hebben we geen tijd alle onderdelen van je horloge te verfraaien. Specialistisch advies nodig? Het is niet moeilijk als je de handleiding volgt. Maak van je eigen horloge een smartwatch Er verschijnen steeds meer smartwatches op de markt. Met deze set beleef je super veel knutselplezier.


Helaas zijn de uitvoering en afwerking van de meeste van deze smartwatches niet vergelijkbaar met een gewoon analoog horloge. Als het je echt te doen is om een horlogemerk neer te zetten, kun je eerst wat vermogen opbouwen door daar horloges te laten maken voordat je aan eigen designs en werken gaat denken. Ook kun je dan betrekkelijk safe (zonder al te hoge opstartkosten) bekijken hoe het je vergaat, welke afzetmarkt je wil bedienen en via welke kanalen, enz.


Je kleren en schoenen was je toch ook regelmatig, waarom zou je dan je eigen horloge of smartwatch helemaal niet kuisen? Zweet, vuil en schimmels nestelen zich maar al te graag (soms zichtbaar) op veelgebruikte accessoires. Het reinigen of schoonmaken kan je dus best wekelijks of zelfs maandelijks eenvoudig zelf doen.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts