vrijdag 6 juli 2018

Dames horloge tommy hilfiger

Dames horloge tommy hilfiger

Eerst passen, achteraf betalen! Laat je inspireren door het aanbod. Ontdek het assortiment van Wehkamp. Shop jouw artikelen bij Wehkamp. Het is Sale bij de Bijenkorf!


Doe mee met Miljoen Internationale Bezoekers per Maand. Onze Experts Selecteren en Verifiëren Elke Week Meer Dan 50. Zoek naar horloge merken op de nieuwe KensaQ.


Ontvang korting bij aanmelding op de nieuwsbrief! Hier kun je ook aangeven of het horloge een cadeau is. Heb je vragen, dan kun je altijd contact opnemen met onze klantenservice. Wij bieden uitstekende service op je aankoop in onze webshop. De verzending van je bestelling is gratis vanaf.


Dames horloge tommy hilfiger

Onze collectie varieert van stijlvolle, klassiek-sportieve horloges tot chronografen en smartwatches. Tommy Hilfiger dameshorloge online kopen. Het glas van dit horloge is gemaakt van sterk mineraalglas. Vind items binnen jouw budget.


Bekijk de volledige collectie van dit topmerk. Voor 22u bestel morgen in huis! Dé webshop voor topmerken. Bespaar tot wel via kiesproduct. Een goede binnenkomer, dus het is van groot belang dat je een horloge draagt dat bij je past!


Wij zijn gek op horloges en speuren de hele wereld af, op zoek naar de mooiste horlogemerken voor jou. Op verlanglijstje zetten of verwijderen van verlanglijstje. Dit komt tot uiting in de horloge collectie die wij op onze site aanbieden.


De kast van dit dameshorloge is zilverkleurig. Hierdoor pak je altijd de beste prijs! Vergelijk 1tommy hilfiger dameshorloges. Alleen betrouwbare webshops en vaak gratis verzending. Soms worden deze horloges echter ook met een klassiek tintje uitgevoerd.


Dames horloge tommy hilfiger

Het horloge heeft een dag- en datum aanduiding. De horlogeband is gemaakt van kalfsleer. Kijk bij het tabblad specificaties voor meer gegevens over dit. Je kunt hem gemakkelijk combineren met diverse outfits.


Bovendien is het horloge gemaakt van roestvrij staal, dus hij kan wel tegen een stootje. Dit stijlvol ogende horloge bestaat uit een groene kast van edelstaal met een diameter van 38mm waarvan de rand volledig voorzien is van meerdere kleurloze zirkonia’s die mooi glinsteren. De meeste modellen zijn vervaardigd uit staal met een zilverkleurige of goudkleurige plating.


Kast: edelstaal, IP gou diameter 38mm, dikte 8. HD quartz uurwerk Wijzerplaat: sunray wijzerplaat met opgelegde indexen en lichtgevende.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts