dinsdag 31 juli 2018

Kay bojesen aap

Naast design ook inspiratie én advies? Ontdek alle tips, trends en woonstijlen online. Kies uit producten vanaf € 710. Hij is prachtig als blijvend geschenk voor een geliefd persoon van elke leeftijd.


Gaaf houten aapje staat een stempel in maar kan het niet lezen ook mist dit aapje een oor.

Is er makkelijk bij te maken. Kay Bojesen Monkey, Large. Nu wilde ik er wel eens wat meer over weten. Deze leuke aap is verkrijgbaar in maar liefst drie afmetingen en is oorspronkelijk bedoelt - de grootste versie - als kapstok voor kinderen.


KAY BOJESEN MINI MONKEY AAPJE. Most people know the monkey sitting between the books on the bookshelf and hanging in lamps. In veel woonbladen zie je momenteel de aap toegevoegd worden, op alle gebieden.

Geïnspireerd door oude schoollandkaarten is deze foto ingelijst met twee gelakte profielen en voorzien van een leren koord voor de ophanging. De aap ligt in bed en leest de krant. Het aapje kan met zijn handen en voeten heel speels overal aan gehaakt worden, waardoor deze net als een echte aap overal aan kan hangen en klauteren. Dit houten figuur is zeer decoratief. Een cadeau voor het leven.


Geen verzendkosten - Online bij byJensen. Net als zijn jongere broers, is deze Aap handgemaakt in een Deens atelier. Elke aap wordt nog steeds met de hand gemaakt. Deense design klassieker, een klein kunstwerk waar je altijd vrolijk van wordt. U koopt dus een uniek aapje!


Dit is de grote versie van de kay bojesen aap. Hij is ongebruikt en nieuw in de originele verpakking. Het origineel vind je op Originalshop. Dat leidde tot de collectie houten dieren en figuren die hem uiteindelijk wereldberoemd maakten.


Het betreft de nieuwe uitvoering. Bij zijn ontwerpen baseerde hij zich op het Deense functionalisme.

Jammer, dit product is niet meer verkrijgbaar. Handgemaakt in Denemarken van teak en Limba hout. De handgemaakt aap van kay Bojesen is een cadeau dat je hele leven meegaat en vaak ook meegaat naar de volgende generatie.


Monkey small is inmiddels een design icoon, het heeft een hoge decoratiewaarde en is door zijn beweegbare ledematen leuk is om mee te spelen. Rubber heeft de kenmerk dat het uitdroogt na jaren en daarom kan breken, met deze set kunt u deze makkelijk vervangen en weer jaren plezier hebben van de aap. Deze set is ook geschikt voor de modellen uit de vorige eeuw.


Zie instructie video hier. Deze leuke Wooden Monkeys zijn gemaakt van prachtige houtsoorten zoals, Eikenhout, esdoornhout, teak hout en limba hout. Kortom voor iedereen is er wel een aap die zich thuis kan voelen in jou interieur. Zijn grappige blik, gekleurde buik en prachtige silhouet heeft al menig kinderkamer omgetoverd tot jungle. Speciale categorie van producten.


De grote versie is een perfect geschenk voor verzamelaars en liefhebbers van Deens design.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts