woensdag 11 juli 2018

Behang stenen muur motief

De naam zegt het al, dit behang is voorzien van een baksteen of stenen muur motief. Het baksteen behang kan enkel uit stenen bestaan maar ook gecombineerd zijn met bijvoorbeeld houten balken zoals men deze tegenkomt in oudere gebouwen. Voor een wat hippere look is dit behang er ook met bijvoorbeeld fotolijstjes of andere.


STENEN BEHANG - BAKSTENEN - MUREN - OUDE MUREN - BAKSTENEN. De gróótste behang beleving in de Benelux.

Breng buiten naar binnen middels behang met een stenen muur. De collectie stenen is breed. Variërend van zeer realistische bakstenen muren tot grove gestapelde stenen en kiezels.


Of u nu een verweerde muur zoekt of gekleurde muren , muren met klimop of leisteen behang het is er allemaal. Een stenen muur maar dan van behang en niet van echt te onderscheiden ! Naast het onderstaande behang verkopen wij ook fotobehang met steen of betonlook. Baksteen behang en stenen muur behang.


De bakstenen motieven zijn in sommige gevallen gecombineerd met onder andere houten balken of fotolijstjes.

Creëer gemakkelijk een mooie steenlook en kies uit verschillende dessins. Ga voor een aardse en rustgevende stijl met een stenen muur die net echt lijkt. Een steenmotief behang is makkelijk aan te brengen en ook weer te verwijderen. Steen behang online kopen. Het steen behang van behangwebshop.


Zo maakt u met bakstenen behang gemakkelijk een mooie muur in huis. U kunt drukke of rustige prints kiezen van steenmotief behang. Hiermee haalt u een stukje buiten naar binnen.


Een look a like stenen muur maakt de sfeer in huis compleet. In ons assortiment hebben wij meer dan 1rollen steen behang op voorraa tegen zeer aantrekkelijke prijzen. Allemaal met een bijzonder mooi en leuk motief. Bij onlinebehangpapier vind u diverse soorten steen behang op voorraad.


Voordelig en goedkoop natuur stenen , steenstrips tot 3D steenmotief behang. En wil je het behang eerst in het echt zien, dan kun je altijd terecht bij je lokale GAMMA-bouwmarkt. Waarom zijn er zoveel soorten behang en wat zijn de verschillen?


Heb je al een tijd niet meer behangen , dan is het belangrijkste om te weten: vroeger was behang van papier, en nu niet of nauwelijks meer.

Professionele vochtbestrijding. Oorzaken, oplossingen en scherpe tarieven. Bespaar tot wel via kiesproduct. Zoek je behang met steenmotief?


Grootste aanbod steen behang , scherpe prijzen en direct uit voorraad bestellen. Vind hier alle steen behang soorten. Altijd het goedkoopst en snelle levering. Wil je een industriële look of een statement maken met een opvallende print?


Of je nu gaat voor een rustige kleur op de wand of eyecatcher, met de behangrollen van Ferm Living, Kek Amsterdam en Eijffinger geef je de muur karakter. Creëer een stenen muur in de woonkamer met behang of ga voor een stoere kinderkamer met het vtwonen Space- behang. Hoeveel behang heb je nodig?


Als je behang hebt gekozen en weet welke muur je ermee wilt behangen , is de eerste stap klaar. Met de behangcalculator kun je snel en eenvoudig uitrekenen hoeveel behang je nodig hebt. Wil je jouw gladgestreken wanden aankleden met een steenlook, om zo een industriële of vintage look te creëren dan zit je op deze pagina op de juiste plek.


De printen lijken levensecht en na het strak op geplakt te hebben zal iedereen ook geloven dat het een stenen wand is. Behang , maar toch weer niet.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts