dinsdag 31 juli 2018

Bert plantagie vision

Vind bert plantagie als je nu zoekt. Grootste keuze, laagste prijs. Nu tijdelijk extra voordelig. Vision bij DrogisterijAanbiedingen.


Bert plantagie vision

De collectie van bert plantagie bestaat uit tijdloze en eigentijdse modellen van Nederlandse bodem. Verleidelijk design tegen betaalbare prijzen. Standaard ingedeeld met legplanken.


Kies voor het bovenblad uit massief of fineer. Door het slanke design van het onderstel lijkt het tv-dressoir te zweven boven de grond. Opdat u dus gegarandeerd een authentiek meubel met een tijdloze uitstraling krijgt. Kleur is een van de speerpunten van het merk met de slogan ‘Color your living’. De kast valt op door de prachtige belijning van RVS details die doorloopt in het ranke RVS onderstel.


Bert plantagie vision

Bert heeft veel kennis en ervaring meegenomen, maar heeft ook het roer grondig omgegooid met de bouw van een nieuw pand en de nieuwe naam. Tijdloos Nederlands design meubilair. Het oer-Hollandse merk heeft zich in korte tijd ontwikkeld tot een designmerk van wereldformaat. De bert plantagie collectie bestaat uit moderne eethoeken, banken en kastcollecties.


Stoelen voor de laagste prijs. Bestel snel bij DrogisterijAanbiedingen. Dit tv-meubel past in ieder interieur! Tevens kunt u kiezen uit verschillende afmetingen. Lokale aanbiedingen - Ga ervoor!


Bert plantagie vision

Je internetbrowser wordt niet (meer) ondersteund. Hollands merk dat meubel-trends op geheel eigen wijze vertaalt in een actuele collectie banken, fauteuils, stoelen en tafels, kasten en dressoirs. Marktplaats kan daardoor minder goed werken. In samenwerking met onze leerlooiers hebben wij grondig onderzoek verricht naar reinigings- en onderhoudsmiddelen, die het meest geschikt zijn voor de door ons geselecteerde ledersoorten.


Nieuw bert plantagie vision salontafel in noten in de olie. Xnu te koop voor € 8bezorgen is in overleg mogelijk! Verantwoorde, pure materialen zoals massief hout, roestvrij staal en hoogwaardige stoffen en leder voeren de boventoon. Een relatief nieuw concept is ‘Make it yours’. Strak, luchtig en toch stoer.


Verkrijgbaar in verschillende hout afwerkingen voor het tafelblad waarmee u geheel een eigen stijl creëert. Voor een rustig beeld kiest u voor een etagère in dezelfde uitvoering, als u een aparte variant wilt kiest u voor een heel andere uitvoering dan de kast eronder. Het is een oer-Hollands merk, dat werkt met Nederlandse topdesigners zoals Hans Daalder, Roderick Vos en Stefan Steenkast. Bert Plantagie is een topdesign merk op het gebied van meubelen.


Het uitgangspunt is een verantwoorde en eerlijke keuze met als resultaat een herkenbare collectie. De collectie kenmerkt zich door de pure uitstraling en de stijlvolle, tijdloze ontwerpen.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts